11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBriliantul, implicat într-un scandal

Briliantul, implicat într-un scandal

Atacantul român Adrian Mutu este acuzat că a lovit un bărbat libanez în timpul unei petreceri private care a avut loc la Florenţa, a scris ediţia de vineri a cotidianului italian Il Firenze, citat de Firenzeviola.it.
„Nu tot oraşul doarme în zorii unei dimineţi de vineri în decembrie, iar VIP-urile invitate la luxosul hotel Four Seasons din Florenţa încă dansează. Sunt multe vedete invitate, printre care şi «Fenomenul», atacantul român Adrian Mutu. Spre final s-a adunat o mulţime zgomotoasă. În centru, întins pe jos, este Adrian Mutu alături de alt invitat. A zburat cel puţin un pumn, iar cineva a chemat ambulanţa. Poliţia a identificat doi străini, unul dintre ei fiind cunoscutul fotbalist român, iar celălalt, un libanez care acuză că a fost lovit în faţă“, a scris cotidianul italian.
Bărbatul care spune că a fost lovit de Mutu are 43 de ani şi a fost transportat la un spital, de unde va fi externat peste şapte zile. Mai mulţi martori au fost interogaţi de poliţia italiană, care la reconstituire a aflat că fotbalistul român a avut o altercaţie cu libanezul şi l-a lovit pe acesta, incidentul având loc după ora 4 dimineaţa.
Adrian Mutu este în prezent indisponibil şi se reface după ce în luna noiembrie a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS