10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiguraţie la Timişoara

Figuraţie la Timişoara

FC Timişoara – Pandurii 1-0
Stadion
„Dan Păltinişanu“, spectatori 5.000.
A marcat: G. Bucur ‘11.
FC Timişoara: Pantilimon – Bonfim, Luchin, Nibombe, Maxim – Alexa, Bourceanu – Goga (‘68, Art. Karamyan), Magera (‘53, Chiacu), Parks (‘85, Stancu) – G. Bucur. Antrenor: Ovidiu Sabău.
Pandurii: Stanca – Ghindeanu (‘46, Hidişan), Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Lazic, Stângă, Nalaţi, Grecu (‘75, Câju) – Raskovic (‘69, Tilincă), Stromajer. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Cartonaşe galbene: Goga, Bourceanu, Nibombe / Martinovic, Hidişan, Câju.
Au arbitrat: M. Avram – I. Onicaş, M. Orbuleţ.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut pe terenul liderului (scor 1-0) şi a ajuns la zece jocuri consecutive în Liga I fără victorie. Ca şi în precedentele patru partide din mandatul lui Liviu Ciobotariu, echipa gorjeană a fost nevoită să alerge după egalare încă din prima repriză, defensiva olteană cedând la Timişoara destul de devreme. În minutul 11, Parks a rezistat atacurilor lui Ghindeanu şi Martinovic, i-a pasat lui Goga la marginea careului, acesta a ratat şutul, dar balonul a ajuns fericit la Gigel Bucur şi atacantul de buzunar al gazdelor a înscris lejer cu un şut din interiorul careului mare. Pandurii nu a avut o reacţie consistentă şi nici Timişoara nu a mai forţat, mulţumindu-se cu posesia balonului, jocul trenând până în minutele de prelungire ale primei reprize. Timişoara putea majora scorul la reluarea cu capul a lui Nibombe, însă Stanca a scos excelent, iar la faza imediat următoare, Pantilimon s-a remarcat cu o paradă eficientă la şutul de la distanţă al lui Cardoso. Pandurilor le-a surâs şansa egalării în debutul actului secund când centrarea lui Cardoso l-a găsit liber în centrul careului timişorean pe Martinovic, singur la şapte metri, însă sârbul i-a pasat lui Pantilimon (‘48). Şi Hidişan, intrat în locul accidentatului Ghindeanu, a avut ocazia să marcheze, dar nu a găsit poarta la o lovitură liberă din marginea careului (‘50). Mai proaspătă, gruparea gorjeană a pasat mingea până în preajma careului advers, iar Sabău şi-a conservat avantajul prin întărirea liniei de mijloc. A rezultat o luptă surdă din care doar bănăţenii au avut de câştigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS