16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRulmentul, pedepsită drastic de Comisia de Competiţii

Rulmentul, pedepsită drastic de Comisia de Competiţii

Comisia de Competiţii a FR de Handbal a decis, miercuri seară, ca formaţia feminină Rulmentul Braşov să piardă cinci meciuri la „masa verde“, pentru că la aceste jocuri nu a avut zece jucătoare senioare, din cele 14 care trebuie înscrise pe foaia de joc. În urma penalizării din cauza neîndeplinirii cerinţelor de vârstă, formaţia ardeleană a pierdut cu scorul de 0-10 partidele cu „U“ Jolidon Cluj (etapa 4, scor 31-25), Oltchim (etapa 5, scor 25-31), HC Zalău (etapa 6, scor 26-31), Rapid (etapa 7, scor 42-24) şi Ştiinţa Baia Mare (etapa 8, scor 29-38).
Antrenorul secund al Rulmentului, Helfried Muller, fratele „principalului“ Herbert, s-a declarat nemulţumit de decizie: „Am auzit de decizie chiar înaintea antrenamentului. Nu mi se pare cinstit, pentru că ne fură munca din teren. Suntem câţiva care muncim 60 de minute la fiecare meci. Acum ce să facem? Ar trebui sa luăm femeia de serviciu şi pe cea care ne aduce laptele ca să avem bătrâne în echipă. Sau să vorbesc cu Simona Gogârlă să o aducă pe mama ei să o trecem pe foaie! Şi aşa avem probleme cu banii… Cred că e bine pentru tinere să evolueze, dar ei ne obligă să băgăm bătrâne în teren. În plus, de ce vine decizia abia acum, la vreo trei luni după ce am jucat prima dată cu junioare? Cred că avem prea multe puncte şi vor să ni le ia înapoi“.
Braşovencele au fost penalizate cu câte un punct pentru fiecare meci pierdut la masa verde (cinci în total) şi au rămas cu doar un punct în clasament, coborând astfel pe poziţia a 13-a.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Competiţii a FRH a hotărât ca şi formaţia HCM Buzău să piardă la „masa verde“ partida cu „U“ Jolidon Cluj (scor 23-37), din acelaşi motiv ca şi Rulmentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS