8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep s-a distrat cu Kubicikova

Halep s-a distrat cu Kubicikova

Tenismana Simona Halep a trecut fără probleme de runda inaugurală a turneului de 25.000 de dolari de la Prerov (Cehia). Sportiva noastră, a şasea favorită a competiţiei, nu a cedat decât două game-uri în faţa cehoaicei Martina Kubicikova, învingând-o pe aceasta cu 6-2, 6-0, iar pentru un loc în sferturile de finală se va confrunta cu ucraineanca Maryna Zanevska, o jucătoare venită din calificări.
În cadrul turneului de la „Eddie Herr“, competiţie de juniori de Grad 1, Cristina Dinu a fost eliminată în runda secundă de thailandeza Luksika Kumkhum, scor 6-2, 1-6, 2-6. În proba de dublu, perechea Cristina Dinu / Ilinca Stoica s-a calificat în optimi, după ce în primul tur a beneficiat de abandonul cuplului rus Tamara Bizhukova / Nadezda Guskova, care s-a retras de pe teren la capătul primului set, pierdut cu 7-6(2). Cele două românce nu vor avea o misiune deloc uşoară în optimi, deoarece le vor întâlni pe Magda Linette (Polonia) şi Heather Watson (Marea Britanie), principalele favorite. În cadrul aceleiaşi competiţii, dar la simplu masculin, juniorul Vasile Ghilea a fost eliminat de americanul Junior A. Ore, al zecelea favorit, scor 1-6, 7-6(4), 2-6.
Revenind la seniori, în proba de dublu a challenger-ului de 50.000 de dolari de la Khanty-Mansiysk (Rusia), Alexandru Luncanu şi Noam Okun au fost depăşiţi în primul tur de Andrey Kumantsov (Rusia) şi David Savic (Serbia), scor 3-6, 6-7(6).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS