5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii bănăţeni au protestat împotriva politicienilor

Fanii bănăţeni au protestat împotriva politicienilor

La meciul FC Timişoara – Ajax Amsterdam, suporterii formaţiei bănăţene au afişat două bannere cu mesaje împotriva politicienilor şi împotriva folosirii simbolurilor Revoluţiei de la Timişoara în scopuri electorale. „Stadionul nostru nu are tribună electorală, avem o singură culoare politică, oameni fără morală“ şi „Decembrie, Piaţa Operei Timişoara, repere îndoliate, nu vă apropiaţi de ele, hiene înfometate“ sunt cele două bannere afişate de fanii echipei din oraşul de pe Bega înaintea începerii partidei.
Pe 1 decembrie, după semnarea „Parteneriatului pentru Timişoara“, în Piaţa Operei a avut loc o manifestaţie anticomunistă. Printre participanţi s-au aflat şi tineri care aveau obiecte folosite de galeria formaţiei FC Timişoara la coregrafiile din tribune, însă Galeria Peluza Sud a echipei de fotbal a anunţat marţi că suporterii nu au fost implicaţi în această manifestaţie.
Pe de altă parte, cei aproximativ 200 de susţinători ai formaţiei Ajax la meciul de la Timişoara au afişat un banner în limba engleză cu mesajul: „Becali, sclavul din România, ia-ţi mâinile de pe Steaua“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU