15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGerovital pentru veteranii Universităţii!

Gerovital pentru veteranii Universităţii!

CFR Cluj – Universitatea 2-0. Asta-i realitatea, asta-i diferenţa dintre un club finanţat şi condus pe baze profesioniste, CFR Cluj, şi noi, un club care de mulţi ani ne realizăm obiectivele doar prin declaraţii pompoase. Degeaba ne supărăm, degeaba îl criticăm pe antrenorul principal, că „buba-i“ în altă parte. Nu zic că Neagoe n-ar avea şi el partea lui de vină, dar nu trebuie acum ca toate oalele să se spargă în capul antrenorului. Croitorul face costume cu materialul care i se pune la dispoziţie! Aşa şi antrenorul Universităţii. Alcătuieşte echipa din ce „material“ are la dispoziţie. S-a văzut sâmbătă că jucătorii Clujului sunt un pic peste valoarea celor de la noi. Finanţatorul Craiovei a început acum să vorbească şi de tactică?! L-aţi auzit vreodată pe cel de la Urziceni comentând tactica lui Dan Petrescu? Meciul de la Cluj ne-a arătat că jucătorii Universităţii nu respectă ceea ce li se spune la cabine şi ceea ce a fost determinant a fost faptul că „bătrânii“ – Eugen Trică, Dorel Stoica – n-au tras echipa după ei. Au evoluat dezamăgitor faţă de experienţa şi valoarea lor. Prima repriză a fost una în care Craiova n-a jucat chiar rău, dar intenţia ofensivă a oltenilor a rămas la stadiul de promisiune. A doua parte a însemnat un fel de cădere a Ştiinţei, inclusiv din punct de vedere fizic. Craiova a fost cam a doua la minge, asta e. Neagoe doar ce a venit la echipă, n-a făcut el pregătirea de vară, ce ar putea face peste noapte? Cum spuneam, nu înţeleg nici de ce jucătorii „bătrâni“ nu dau tonul la Ştiinţa?! După cum au evoluat în meciul de la Cluj, cred că le-ar trebui ceva întăritoare, un Gerovital, eventual! Sper că ei înţeleg corect observaţia mea. De exemplu, altceva a jucat Trică la Urziceni, altceva a jucat la Cluj. Australienii Mitchell şi Rose sunt şi ei de nerecunoscut, modeşti în prezent. Fraţii Costea? Nu s-au mai zbătut ca în alte dăţi să fie „armele letale“ ale echipei. Florin are două probleme care-l fac să nu joace la capacitate: pare că nu este foarte bine pus la punct din punct de vedere fizic şi are acea problemă la genunchi.
Pandurii – Rapid 1-1. Oltenii lui Ciobotariu au intrat pe teren motivaţi de situaţia lor din clasament, dar în prima repriză n-au reuşit să demonstreze mai nimic, Rapidul fiind echipa care a condus ostilităţile. Repriza a doua a adus gazdelor un eurogol al lui Rusu, făcându-l pe Bornescu simplu spectator.
Ceahlăul – Internaţional 2-2. Un joc destul de spectaculos între două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Dinamo – Unirea Alba Iulia 2-0. Finii lui Borcea, Claudiu Niculescu şi Marius Niculae, au salvat onoarea lui Dinamo.
Gaz Metan Mediaş – FC Timişoara 2-6. Bănăţenii nu au uitat că i-au umilit cei de la Mediaş în campionatul trecut (acel 5-1 de poveste) şi s-au răzbunat acum.
Steaua – FC Vaslui 2-1. Steaua a fost norocoasă, a câştigat printr-un gol marcat în prelungiri. Invincibilitatea lui Lăcătuş a fost stricată de Szekely în minutul 94 printr-un şut de zile mari, care l-a făcut pe „oier“ să facă o declaraţie în stilu-i caracteristic, cum că pentru acel gol izbăvitor Szekely poate să rămână pe viaţă la Steaua!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU