Acasă Sport Mitică Dragomir: Ştiinţa poate bate şi pe Barcelona!

Mitică Dragomir: Ştiinţa poate bate şi pe Barcelona!

Preşedintele LPF afirmă că Universităţii i-au fost furate în campionat cinci puncte prin greşeli de arbitraj şi că echipa din Bănie este una redutabilă, putând învinge, dacă oltenii ar avea linişte în Craiova, până şi pe „extratereştrii“ de la Barcelona.

– Ar putea fi şi acest campionat 2009/2010 iarăşi unul al provinciei?
– Mai mult ca sigur!
– Pe cine vedeţi acolo sus?
– FC Vaslui, Unirea Urziceni, FC Timişoara, CFR Cluj.
– Universitatea Craiova este pe locul zece, la opt puncte diferenţă de ocupanta poziţiei a cincea, loc calificabil în Europa League. Mai poate spera Ştiinţa la cupele europene?
– Dacă nu erau greşeli de arbitraj în defavoarea Craiovei, Universitatea avea acum cu cinci puncte în plus! Adunaţi punctele pierdute de Ştiinţa în meciurile de până acum în aceste 14 etape din campionat şi-mi veţi da dreptate.
– Sâmbătă, în Gruia, un meci deosebit de interesant, CFR Cluj – Universitatea. Având în vedere partida cu cântec de la Craiova, dintre cele două echipe din sferturile Cupei României, credeţi că sâmbătă va fi un fel de război?
– Nu ştiu ce să zic. Se joacă la Cluj şi, chiar dacă sunt şi pe acolo tabere, ei sunt mai liniştiţi…
– Ce pronostic oferiţi la întâlnirea din Gruia?
– Nu dau pronostic la această partidă din campionat.
– De ce?
– Păi aş inflama şi mai mult spiritele.

Ştiinţa nu este susţinută de autorităţi şi de suporteri

– Chiar dacă Universitatea este, deocamdată, pe locul zece, echipa dispune de jucători valoroşi, iar următoarele două meciuri din campionat sunt deosebit de importante pentru olteni, pentru viitor. Credeţi că Ştiinţa le poate bate pe CFR, la Cluj, şi pe Steaua, pe „Ion Oblemenco“?
– Ştiinţa este o echipă tânără, valoroasă. Dacă ar fi fost susţinută de autorităţile locale şi de suporteri şi, cum spuneam, n-ar fi fost văduvită de puncte prin erori de arbitraj, cred că ar fi avut acum altă poziţie în clasament.
– Vă întrebasem despre meciurile de foc ale oltenilor din următoarele două etape, cu CFR Cluj şi Steaua. Craiova le-ar putea bate pe cele două formaţii?
– Ştiinţa poate să bată şi pe Barcelona! Şi pe Inter… Dacă oltenii au linişte în Bănie.
– Haideţi să ne întoarcem totuşi la realitate…
– Tu m-ai întrebat, eu ţi-am răspuns. Ce ai vrea, să răspund ce gândeşti tu?!
– Cum comentaţi decizia finanţatorului Adrian Mititelu de a disputa meciurile din retur ale Universităţii Craiova la Drobeta Turnu Severin?
– E treaba lui. Adrian Mititelu este proprietarul echipei, nu eu!

Exit mobile version