22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGârlă, liber să-şi găsească echipă

Gârlă, liber să-şi găsească echipă

Conducerea tehnică de la CSM Vâlcea a decis să-l lase pe fotbalistul Valerian Gârlă să-şi găsească un nou angajament. Mijlocaşul venit de la Universitatea Craiova a dezamăgit în acest campionat şi a fost exclus din lot de tehnicianul Alin Artimon, după meciul de pe propriul teren cu Gaz Metan CFR Craiova. „Eu l-am sfătuit pe Artimon de mult timp să renunţe la Gârlă. Era clar că nu ne poate ajuta cu atitudinea pe care o avea. Normal că am fost de acord cu decizia lui. Gârlă este un fotbalist cu multe calităţi, din păcate are o atitudine total nesatisfăcătoare în ultima perioadă. El mai avea contract cu noi până în vară. Îl avem în coproprietate cu Universitatea Craiova. Poate pleca gratis de la CSM Vâlcea în momentul în care îşi va găsi altă echipă. Nu am dat bani pe el şi mi se pare normal să nici nu cerem bani când va pleca“, a spus directorul general al echipei vâlcene, Florin Verigeanu.
În ceea ce priveşte problemele financiare pe care le are gruparea din Zăvoi, Florin Verigeanu a spus că situaţia nu este critică: „La fel ca peste tot, şi la noi sunt probleme financiare, dar nu foarte grave. Fotbaliştii au luat salariile pe luna septembrie, rămâne să ia banii şi pe octombrie. La capitolul prime, două sau trei mai sunt de plătit. Vom face toate eforturile ca până în pauza competiţională să ne achităm de o mare parte a datoriilor. În orice caz, în momentul în care am avut bani, toţi s-au dus la fotbalişti. Până şi antrenorii au stat în spatele fotbaliştilor când a venit vorba de bani“.

Irimescu, la Olteţul Bălceşti?

Formaţia Olteţul Bălceşti, ultima clasată în Liga a IV-a din Vâlcea, este pe cale să-l aducă pe banca tehnică pe fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Mircea Irimescu. Formaţia va fi preluată de o femeie de afaceri din Craiova, care, deocamdată, nu vrea să-şi dezvăluie identitatea. Oficialii de la Bălceşti aşteaptă în zilele următoare răspunsul lui Irimescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU