5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vor puncte în Trivale

Vâlcenii vor puncte în Trivale

FC Argeş – CSM Vâlcea
Stadion
„Trivale“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Argeş:
Boşneag – Voicu, Bălaşa, Cazan, Poenaru – Popa, Tameş, Năstăsie, Bazzi – Dulcea, Voculeţ. Antrenor: Ionuţ Badea.
CSM Vâlcea: Rusandu – Goge, Deaconescu, C. Dinu, Dragomir – I. Popa, Dandea, Sg. Popescu, Dobre – D. Roman, Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: C. Amarandei – Ad. Popescu, D. Dănuţ.

Excluderea din campionat a formaţiei CFR Timişoara le-a încurcat planurile vâlcenilor. CSM Vâlcea a pierdut în runda trecută pe propriul teren cu FCM Târgu Mureş şi astfel a ajuns la un îngrijorător minus şase în clasamentul „adevărului“. Sâmbătă, elevii lui Alin Artimon şi Mitică Teleşpan vor juca o nouă partidă dificilă, pe terenul piteştenilor de la FC Argeş şi, în cazul unui nou insucces, se afundă şi mai tare în
ierarhia seriei a doua. Gazdele vin după un succes, 1-0 la Mioveni, cu Dacia, dar trec printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Fotbaliştii au anunţat că nu vor intra pe teren dacă nu vor primi măcar o parte din primele şi ratele contractuale restante şi că meciul trecut au jucat doar pentru că se împlineau doi ani de la moartea marelui Gicu Dobrin. În aceste condiţii, oltenii speră să poată profita de degringolada grupării din Trivale şi să obţină, în premieră, un succes contra piteştenilor. Alin Artimon nu-i va putea folosi pe Marius Pasăre, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi pe Bogdan Vişa, accidentat, dar va putea conta pe Ionuţ Dragomir, revenit după o lungă perioadă datorată unei accidentări. Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi acum două sezoane, tot în eşalonul secund. FC Argeş s-a impus pe propriul teren cu 4-0 şi a reuşit să remizeze în Zăvoi, scor 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS