20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiobotariu, încrezător în posibilităţile sale

Ciobotariu, încrezător în posibilităţile sale

„Ciobi“ este convins că poate obţine rezultate mai bune pe banca tehnică a pandurilor decât predecesorul său, Sorin Cîrţu.

Cu o medie de 1,4 puncte câştigate pe meci, Sorin Cîrţu este cel mai performant antrenor care a pregătit Pandurii Târgu Jiu în Liga I. Cel care i-a succedat lui Cîrţu pe banca tehnică, Liviu Ciobotariu, are însă ambiţii mai mari. „Domnul Cîrţu este un antrenor cu foarte mare experienţă. Cine vine după Sorin Cîrţu este obligat să facă măcar acelaşi lucru pe care l-a făcut dânsul, însă eu am mare încredere în lotul pe care-l am şi convingerea că voi face cel puţin la fel, dacă nu chiar mai mult“, a declarat Ciobotariu. Noul tehnician pare să aibă şi sprijinul jucătorilor, mai ales al celor care nu prea intrau în planurile lui „Sorinaccio“. „Ciobotariu are alte metode. Cred că o să ne înţelegem foarte bine cu dânsul şi ne vom ajuta reciproc. Toţi avem şanse egale când începe un ciclu. Noi suntem cei mai în măsură să reuşim să ne impunem, iar opţiunea antrenorului trebuie respectată“, a spus fotbalistul Ionuţ Stancu. Şi atacantul Jaka Stromajer, fără nici un gol în acest sezon, speră la o schimbare în bine în mandatul lui Liviu Ciobotariu: „Au trecut 11 etape şi sper să am norocul să înscriu. Sper să trec cât mai repede peste situaţia asta. Poate la Braşov! Sorin Cîrţu a făcut o treabă bună. Schimbarea sper să fie cel puţin atât de bună cât a fost până acum“, a spus şi atacantul sloven.


Antrenor „de trei
puncte“

Dacă Sorin Cîrţu se ghida după principiul „un punct e mai bun decât nici unul“, Liviu Ciobotariu se declară adeptul fotbalului ofensiv. „Îmi doresc să marcăm mult. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca această echipă să joace şi să marcheze. Mă caracterizez ca un antrenor care vrea să câştige cele trei puncte“, a declarat Ciobotariu. Noul tehnician nu anunţă mari schimbări în primul unsprezece pentru jocul de luni, de la Braşov, dar încearcă să-şi motiveze toţi jucătorii din lot pentru acest final de tur. „Nu va fi greu să fac un prim unsprezece. Multe lucruri nu cred că voi schimba în această săptămână, însă pe parcurs voi analiza evoluţia jucătorilor şi voi lua măsuri. Pentru mine nu există primii unsprezece, pentru mine există 22 de jucători, mă interesează foarte mult unitatea de grup, iar toţi cei care fac parte din lot să-şi dorească să joace, să câştige, să aibă mentalitate de învingător. Când se schimbă antrenorul, toţi jucătorii vor să demonstreze că au calităţi, probabil că şi concurenţa va fi foarte mare. Acest lucru mă va ajuta“, a afirmat noul tehnician al gorjenilor.

Meci greu la Braşov

Fotbaliştii de la Pandurii au trecut uşor peste despărţirea de Sorin Cîrţu şi încearcă să profite de noua şansă ce a apărut la orizont. „Nu ştiu dacă ne-a surprins demisia domnului Cîrţu. Noi trebuie să ne vedem de treabă în continuare“, a spus Hidişan. Acesta crede că Pandurii are potenţial pentru un rezultat bun pe terenul formaţiei FC Braşov, aproape imbatabilă pe teren propriu: „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Braşov, e o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, dar cred că avem toate resursele şi potenţial de a scoate un rezultat bun. Sperăm să înscriem multe goluri“. Şi Ionuţ Stancu este convins că nu le va fi uşor gorjenilor sub Tâmpa: „Braşovul are echipă bună. Sunt diferenţe mici între echipele de Liga I. Sperăm totuşi să câştigăm“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS