12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu a dres busuiocul

Niculescu a dres busuiocul

Tenismana Monica Niculescu a fost singura jucătoare română care s-a calificat în optimile de finală ale turneului de 100.000 de dolari de la Poitiers (Franţa), în timp ce Raluca Olaru şi Alexandra Dulgheru au fost eliminate în runda inaugurală. Pornind din postura de a opta favorită la câştigarea trofeului din Hexagon, Monica Niculescu a fost cea mai norocoasă dintre toate jucătoarele române, având-o în faţă pe franţuzoaica Estelle Guisard. Sportiva noastră s-a impus la capătul a două seturi, scor 7-6(2), 6-1, şi urmează să o întâlnească pe învingătoarea partidei Pauline Parmentier (Franţa) – Kristina Kucova (Slovacia).
Raluca Olaru, a şaptea favorită a competiţiei, a fost învinsă în runda inaugurală, cu 6-7 (2), 6-3, 1-6, de olandeza Michaella Krajicek, o fostă jucătoare de Top 30 WTA. Alt rezultat nefast l-a bifat Alexandra Dulgheru, a treia favorită, care s-a accidentat la umăr în disputa cu olandeza Arantxa Rus, fosta lideră mondială în ierarhia junioarelor, şi a abandonat lupta în momentul în care era condusă cu 6-1 şi 4-1.

Hănescu, în sferturi
la Sankt Petersburg

Tenismanul Victor Hănescu a reuşit calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg (Rusia), după victoria obţinută în faţa ucraineanului Illya Marchenko, scor 6-3, 6-4. Hănescu, care anul trecut a jucat semifinalele la acest concurs, va juca împotriva învingătorului dintre Pablo Cuevas (Uruguay) şi Igor Kunitsyn (Rusia).
Din nefericire, Victor Crivoi nu a putut termina partida cu Philipp Kohlschreiber (Germania), din optimile de finală ale turneului de la Viena (Austria). Doar 35 de minute a durat partida dintre Crivoi şi Kohlschreiber, sportivul nostru fiind nevoit să abandoneze din cauza unor dureri la genunchiul drept, când era condus cu 6-2, 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS