16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Veniţi la meci!

Gruparea suporterilor „Blue Lions“ invită susţinătorii Universităţii Craiova să vină la meciul de sâmbătă de pe „Ion Oblemenco“ cu FC Vaslui, să încurajeze echipa alb-albastră şi pe antrenorul Neagoe.

Fan clubul „Blue Lions“, înfiinţat în memoria şi onoarea lui Ion Oblemenco, a postat un comunicat prin care invită suporterii Universităţii să vină la partida de sâmbătă de pe „Ion Oblemenco“, cu FC Vaslui. „Veniţi la stadion! A jucat nouă ani pentru Universitatea Craiova cum puţini au făcut-o! A câştigat eventul în 1990-1991! A fost unul dintre cei mai respectaţi jucători ai Craiovei din acea perioadă! Noi, suporterii, nu am uitat câtă bucurie şi glorie a adus Craiovei! Acum este antrenorul echipei! Trebuie să fim alături de el! Măcar pentru Eugen Neagoe, de dragul vremurilor apuse, să mergem la stadion în număr cât mai mare şi să încurajăm Craiova noastră! Eugen Neagoe (Geană al nostru) merită!“, se specifică în comunicatul grupării coordonate de înfocatul suporter George Ciucă.

„Mergem în Bănie să obţinem un rezultat bun“

Directorul sportiv al galben-verzilor, Cătălin Popa, a afirmat,  potrivit site-ului vremeanoua.ro,  că echipa vasluiană va încerca să obţină maximum de puncte în confruntarea de sâmbătă, cu Universitatea: „Dacă vom avea aceeaşi atitudine din meciul cu Urziceni, nu avem cum să pierdem partida cu Craiova. Mergem în Bănie să obţinem un rezultat bun, pentru că am irosit multe puncte până acum, care s-ar putea să conteze la finalul sezonului. Trebuie să câştigăm cu Ştiinţa, pentru a ne menţine în topul clasamentului, dacă dorim să reedităm performanţa din sezonul trecut, când ne-am calificat în Cupele Europene. Oricum, s-au schimbat multe în jocul echipei, jucătorii sunt conştienţi acum că, fără ambiţie şi dăruire, nu pot face nimic“.

Spanioli de Supercupă la Craiova

Partida dintre Universitatea şi FC Vaslui, de sâmbătă, de la ora 18.15, va fi condusă de o brigadă din Spania formată din Antonio Rubinos Perez, la centru, asistat de Roberto Alonso Fernandez şi Marcos Alvarez Moreno. Cei trei au oficiat, printre altele, meciul tur din Supercupa Spaniei, Atletico Bilbao – Barcelona, scor 1-2, de pe 16 august anul acesta.
Observatori ai partidei de pe „Ion Oblemenco“ vor fi Nicolae Grigorescu (Timişoara) şi Octavian Goga (Braşov).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII