Acasă Sport Duel galactic pe „Santiago Bernabeu“

Duel galactic pe „Santiago Bernabeu“

Real Madrid – AC Milan
Stadion
„Santiago Bernabeu“, astăzi, ora 21.45
Formaţii probabile:
Real Madrid (4-2-3-1):
Casillas – Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo – Diarra, Xabi Alonso – Kaka, Raul, Higuain – Benzema. Antrenor Manuel Pellegrini.
AC Milan (4-3-1-2): Dida – Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski – Ambrosini, Pirlo, Flamini – Ronaldinho – Pato, Inzaghi. Antrenor: Leonardo.
Va arbitra: Frank De Bleeckere (Belgia).

Kaka îşi va înfrunta în tricoul lui Real Madrid foştii coechipieri de la Milan, în cel mai tare meci al zilei în Champions League.

Bătrânul stadion „Santiago Bernabeu“ va găzdui în această seară unul dintre cele mai importante meciuri din etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor. Se vor afla faţă în faţă două formaţii care au câştigat împreună de 16 ori cel mai râvnit trofeu european, Real Madrid şi AC Milan. Va fi un duel între două formaţii care au abordat total diferit perioada de transferuri din vară: una care a investit sute de milioane de euro (Real) şi alta, afectată de criza financiară, care a pierdut cel mai bun jucător al ei, Kaka, şi nu l-a adus decât pe Huntelaar (AC Milan). De fapt, jucătorul brazilian, aflat în rândurile echipei spaniole, va evolua astăzi pentru prima dată împotriva foştilor coechipieri.

Cristiano Ronaldo,
în tribună

Real nu va putea beneficia la meciul cu Milan de cel mai scump jucător din istoria fotbalului, Cristiano Ronaldo (94 de milioane de euro), portughezul fiind indisponibil pentru trei săptămâni din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, antrenorul Manuel Pellegrini are la dispoziţie jucători de cinci stele, care îl pot înlocui pe acesta. Unul dintre ei este Kaka, jucător care susţine că nu-şi va ierta fosta echipă şi va marca dacă va avea posibilitatea: „Voi încerca să-i marchez lui Milan câte goluri pot, dar cu siguranţă nu mă voi bucura după ce voi înscrie, dacă acest lucru se va întâmpla. Oricum, jocul nostru trebuie îmbunătăţit. Victoriile pe care le-am obţinut în ultimul timp nu pot ascunde erorile noastre“.
De partea cealaltă, la Milan, olandezul Seedorf ar putea sta pe banca de rezerve. Presa din Peninsulă a scris ieri că Leonardo ar putea juca la centru cu trei mijlocaşi care vor avea sarcini defensive, Pirlo, Ambrosini şi Flamini, pentru a încerca să blocheze „morişca“ de pase pe care o practică Realul la centrul terenului.

Meci mare şi pe
Stamford Bridge

Altă dispută interesantă este cea de pe arena londoneză „Stamford Bridge“, unde Chelsea primeşte replica spaniolilor de la Atletico Madrid, în cadrul Grupei D a competiţiei. Cu doar un punct după două meciuri (la fel ca Apoel Nicosia), Atletico va da totul pentru a pleca neînvinsă din capitala Angliei, în timp ce britanicii vor încerca să-şi asigure primul loc în grupă printr-o victorie. De urmărit este şi confruntarea din Grupa A, în care Bordeaux şi Bayern München se vor întâlni în Franţa.
Campioana en-titre a Angliei, Manchester United, va avea o deplasare dificilă nu doar din punct de vedere fotbalistic, ci şi climatic, deoarece va juca la Moscova, cu ŢSKA. Partida este programată cu două ore mai devreme faţă de celelalte, din cauza temperaturii scăzute din capitala Rusiei.
Alte două meciuri programate astăzi pot fi catalogate de pariori drept unele sigure pentru 1 solist. Este vorba de confruntările Juventus – Maccabi Haifa (Grupa A) şi FC Porto – Apoel Nicosia (Grupa D).
Tot astăzi, se mai dispută partidele Wolfsburg – Beşiktaş (Grupa B) şi FC Zürich – Marseille (Grupa C).

Exit mobile version