10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTerapie prin victorie

Terapie prin victorie

Baschetbaliştii gorjeni speră să învingă vicecampioana BC Elba Timişoara, sâmbătă, de la ora 19.00, la Târgu Jiu şi să spele ruşinea înfrângerii în faţa nou-promovatei BC Gladiator Cluj-Napoca. Şansele ca Energia Rovinari să se impună scad dramatic, dacă Justin Griffin nu va putea intra pe teren, americanul fiind chinuit de dureri la umăr, după o accidentare suferită la Cluj. Griffin este cel mai constant jucător al grupării gorjene şi cel mai bun marcator, cu o medie de 17 puncte pe meci în acest sezon. Antrenorul Theo Evans crede în victoria echipei sale şi aşteaptă şi suportul spectatorilor, pentru a răpune o echipă omogenă şi valoroasă.  „Ştim că o să fie dificil cu Timişoara. Trebuie să fim pregătiţi şi să câştigăm. Sperăm ca fanii să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină. Suntem la acelaşi nivel cu Timişoara în acest moment, iar cine o să câştige o să urce un loc. Sper să vedem pe teren echipa care a învins cu Steaua şi Sibiu“, a declarat Evans. Americanul crede că apărarea va fi cheia succesului în faţa bănăţenilor. „Vom avea nevoie de o apărare foarte puternică, pentru că Timişoara are aceeaşi echipă de trei-patru ani, deci este o echipă omogenă“, a declarat Evans. Theo Evans invită fanii gorjeni să vadă partea plină a paharului după ultimele două meciuri, victoria de la Sibiu şi înfrângerea cu „gladiatorii“ clujeni.
„Nimeni nu şi-a dorit să pierdem la Cluj. Noi ne batem cu Sibiu pentru un loc în play-off şi pentru noi contează mai mult victoria cu Sibiu. Cei de la Cluj nu au echipă aşa slabă cum zice lumea. Nu mai sunt echipe formate numai din jucători tineri fără experienţă ca anul trecut şi e greu să te impui la echipele nou-promovate“, a declarat Evans.
Cealaltă echipă olteană din Divizia A, SCM-U Craiova, joacă în această rundă în deplasare, contra celor de la CSU Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS