10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, gata să-i încânte pe motreni

Găzarii, gata să-i încânte pe motreni

Gaz Metan CFR Craiova – FC Bihor Oradea
Stadion
„Minerul“ Motru, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Gaz Metan:
Râmniceanu – Buleică, Nicola, Cruşoveanu, Preda – Vigariu, Rioşanu, Pătrană, Rădoi – Lăpădat, S. Chivu. Antrenor: Ionel Gane.
FC Bihor: Pascal – Târcă, Tânc, Ambruş, Cl. Cosma – Balla, Străuţ, C. Bucur, Floruţ – Sanda, Lupaşcu. Antrenor: Ioan Petcu.
Vor arbitra: M. Vădan – A. Constantinescu, B. Gheoghioiu.

Trimişi în exil de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, elevii lui Ionel Gane se simt pregătiţi să treacă şi de acest impediment şi să-şi adjudece cele trei puncte puse în joc în întâlnirea cu FC Bihor Oradea, chiar dacă evoluează „acasă“, la Motru. Singurul absent de la Gaz Metan CFR la această partidă este Trifu (suspendat), dar cum lotul craiovenilor este numeros şi deţine jucători de aceeaşi valoare, „Jerry“ Gane nu îşi poate face probleme în privinţa primului unsprezece. Un motiv în plus să credem că gruparea de la „Depou“ îşi va trece în cont victoria este moralul ridicat după remiza obţinută în runda trecută la Baia Mare. „Suntem o familie şi trebuie să fim uniţi şi la rău, şi acum, la bine. Am primit deja un dar de la băieţi, punctul obţinut la Baia Mare. Sper ca data viitoare, adică sâmbătă, să-mi mai facă unul: trei puncte cu FC Bihor“, a spus Ionel Gane, care la începutul acestei săptămâni a împlinit 38 de ani. De partea cealaltă, orădenii, pregătiţi de Ioan Petcu, nu se simt confortabil după egalul din etapa trecută, de pe propriul teren, cu Minerul Lupeni, şi vor încerca să profite de faptul că adversarii lor nu se vor simţi ca acasă pe stadionul „Minerul“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS