6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Care pe care

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş
Stadion
„Municipal“, sâmbătă, ora 15.00
Formaţii probabile:
Pandurii:
Stanca – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan, Nalaţi, Stângă, Păcurar – Raskovic, Stromajer. Antrenor: Sorin Cîrţu.
Gaz Metan: Buchta – Kratochvil, Lazăr, Akaky, Markovic, Buzean – Hoban, Kubala, Dudiţă, Muntean – Silvăşan. Antrenor: Cristi Pustai.
Vor arbitra: T. Crăciunescu –
I. Szekely, Vl. Urzică.

Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş anunţă un joc deschis pe „Municipal“, ambele formaţii dorindu-şi cele trei puncte.

Doar FC Vaslui şi CFR Cluj au plecat învinse de la Târgu Jiu în acest sezon, astfel că aşteptările tehnicianului echipei Gaz Metan Mediaş nu sunt exagerate. „Mergem la victorie la Târgu Jiu“, a anunţat Cristi Pustai, care nu poate conta pe trei piese grele: Bud, Todea şi Nohai. Cîrţu recunoaşte forma bună pe care o traversează adversarul, dar nu se dă bătut. „Cei de la Gaz Metan sunt neînvinşi de trei etape şi au avut o evoluţie bună în această primă parte de campionat. Gaz Metan este o echipă omogenă, deşi se află de puţin timp în Liga I. Sunt jucători cu o mobilitate tactică bună. E un meci greu, dar nu imposibil de câştigat“, a declarat Cîrţu. Gaz Metan Mediaş nu a primit gol în ultimele trei etape, dar asta nu-l împiedică pe preşedintele pandurilor, Marin Condescu, să viseze la cele trei puncte. „Şi ce dacă nu au primit gol în ultimele trei etape, că nici noi nu primiserăm în patru şi apoi am încasat?! Nici un meci nu seamănă cu altul“, a afirmat Condescu.

Câju, convocat
în premieră

Trei dintre atacanţii echipei Pandurii – Raskovic, Stromajer şi Arrieta – şi-au luat angajamentul faţă de preşedintele Marin Condescu că vor înscrie cu Gaz Metan Mediaş, însă numai primii doi au fost convocaţi. Sorin Cîrţu l-a preferat pe debutantul Câju în locul spaniolului, care plăteşte pentru evoluţia palidă din meciul cu Dinamo. „Avem nevoie de atacanţi responsabili şi îi aşteptăm să înscrie“, a afirmat Cîrţu. „Sorinaccio“ nu are mari probleme de lot, doar Ghindeanu şi Tremonti fiind accidentaţi. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în Liga I doar în sezonul trecut, când fiecare a câştigat jocul de pe teren propriu. Gaz Metan s-a impus la Mediaş cu 2-1, iar Pandurii la Târgu Jiu, cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS