24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au relaxat la Rânca

Pandurii s-au relaxat la Rânca

Preşedintele Marin Condescu a organizat pentru jucători şi staff-ul tehnic o petrecere la Rânca, în jurul unui foc de tabără.

Iniţiativa jucătorilor de la Pandurii de a ieşi săptămânal cu cei din conducerea clubului şi chiar cu staff-ul tehnic a fost pusă în practică după amicalul cu Internaţional Curtea de Argeş, câştigat de gorjeni cu scorul de 2-1. Mulţumit de remiza din Ştefan cel Mare, rezultat care a înlăturat orice suspiciune asupra vreunui aranjament între conducerile cluburilor Dinamo şi Pandurii, Marin Condescu a invitat întreaga echipă la Rânca, la hotelul Mina, pentru a mai uita de stresul competiţional. Jucătorii, însoţiţi de soţii sau prietene, au urcat în staţiune duminică la prânz şi au chefuit până seara în jurul unui foc de tabără organizat în curtea hotelului. În aer liber au fost gătite şi preparatele tradiţionale servite invitaţilor, apreciate în special de jucătorii străini. „A fost o iniţiativă a preşedintelui binevenită pentru jucători. A fost o ieşire la aer curat pentru a se păstra o atmosferă bună în echipă. Pentru o seară am vrut să uităm de toate necazurile. Scopul nostru este să fim o familie, să fim uniţi, iar jucătorii să observe că suntem alături de ei. Cu această ocazie, jucătorii străini au gustat pentru prima dată din preparatele culinare româneşti şi le-au plăcut. Asta pentru a vedea că pe lângă sărmăluţe mai avem şi alte mâncăruri delicioase. A fost o atmosferă relaxantă care se va repeta atunci când timpul ne va permite“, a explicat secretarul general al clubului, Daniel Băloi. La munte a fost prezent şi antrenorul Sorin Cîrţu, împreună cu staff-ul tehnic. „Sorinaccio“ a luat atitudine în momentul în care jucătorii sârbi de la Pandurii au comentat pe marginea umilinţei la care au fost supuşi românii la Belgrad după Serbia – România, 5-0. „Respectaţi-ne durerea şi nu vă mai lăudaţi atâta cu echipa voastră“, le-a cerut tehnicianul sârbilor. Ocazia care a prilejuit reunirea echipei a fost şi botezul fiului atacantului Cosmin Tilincă, Darius Cosmin, care a avut loc la începutul lunii septembrie, când colegii acestuia nu au putut merge la Cluj, deşi campionatul era întrerupt, antrenorul luând decizia de a nu-i mai lăsa să plece pentru că urma un meci dificil.

Cîrţu, mulţumit de jucătorii de la Pandurii II

Cei nouă jucători convocaţi de la Pandurii II pentru amicalul cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-1, Pleaşcă, Dedu, Grecu, Inclănzan, Kutlacic, Rada, Stanciu, Avrămescu şi Vlăduţi, i-au lăsat o impresie bună antrenorului Sorin Cîrţu, deşi toţi evoluaseră cu 24 de ore înainte în derbiul seriei C5, cu Naţional Sebiş, în deplasare, şi câştigat de gorjeni cu scorul de 2-1. „A fost un amical ce a intrat în procesul de pregătire după o săptămână cu antrenamente duble. A fost un joc bun, adică pentru ceea ce ne interesa pe noi, prin antrenamente. Am vrut să mai punem echipa în condiţii de joc. Am avut şi jucători de la echipa a doua, i-am băgat în teren. Am vrut să îi văd şi mi-a plăcut. Plec mulţumit, pentru că rezultatul e pozitiv şi nu am avut accidentări“, a declarat Cîrţu.
Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat programul etapei a X-a, partida Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş fiind programată sâmbătă, la ora 15.00, în direct pe GSP TV, şi nu duminică, aşa cum se anunţase iniţial.

„Pandurii, o dragoste gorjeană“, la „Ecaterina“

Clubul Pandurii reia acţiunea de promovare a echipei intitulată „Pandurii, o dragoste gorjeană“, Cîrţu&comp. evoluând miercuri, de la ora 12.00, în compania echipei Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu“. „Miercuri dorim o continuare a acţiunilor de promovare a clubului nostru. Am avut multe solicitări din partea directorului de la «Ecaterina Teodoroiu», domnul profesor Nichifor, iar acum nu puteam să-l mai refuzăm. Este şi o datorie morală a mea, ca fost elev al acestui liceu, să duc echipa mare acolo. Ştiu că avem mulţi suporteri şi printre liceeni, aşa că, în condiţiile în care avem timp, vom duce mai departe acţiunea «Pandurii, o dragoste gorjeană». Pentru jucători este un prilej de a sta şi a juca în compania celor care îi susţin la meciurile din Liga 1. Sunt convins că băieţii de la Pandurii vor fi bine primiţi de liceeni. Fotbalul de plăcere şi cu zâmbetul pe buze e garantul succesului“, a spus secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS