12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKeşeru vrea înapoi la Nantes

Keşeru vrea înapoi la Nantes

Atacantul român Claudiu Keşeru a afirmat într-un interviu că îşi doreşte să revină cât mai repede la prima echipă a clubului FC Nantes. Acesta a marcat golul victoriei echipei de rezerve a lui Nantes în meciul cu Blois, încheiat cu scorul de 1-0.
„În meciul viitor vreau să fiu titular la prima echipă a lui Nantes. Nu, glumesc. Nu ştiu dacă antrenorul a fost la meci, dar pentru mine a fost mai mult decât un test“, a declarat atacantul român, citat de publicaţia Presse-Ocean.
„Sunt fericit că am marcat la echipa a doua, chiar şi din penalti. Am discutat cu colegul meu Ronny Rodelin şi, dacă obţinea el lovitura, transformam eu. M-am simţit obosit după acest meci, am alergat mult în prima repriză. În ultimele minute, am stat în poartă, deşi acest lucru nu era prevăzut. Bine că am putut să mă odihnesc puţin“, a spus Keşeru. Atacantul a adăugat că a mai luat locul portarului când avea 13 ani, iar atunci a reuşit o pasă decisivă de 80 de metri. „Portarul de rezervă îmi dădea indicaţii, să sar în stânga, în dreapta. I-am şi spus să mă lase să mă concentrez, dar până la urmă m-a sfătuit bine“, a afirmat jucătorul român.
Fostul internaţional de tineret şi-a reluat antrenamentele echipei după o pauză de cinci luni. El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la sfârşitul lunii aprilie, atunci când evolua sub formă de împrumutat la FC Tours.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS