11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii Ştiinţei nu mai cred în promisiuni

Suporterii Ştiinţei nu mai cred în promisiuni

Conform fanilor craioveni, fotbaliştii alb-albaştri trebuie să demonstreze până la finalul turului că îşi merită publicul de pe „Ion Oblemenco“.

„Aşteptăm spectatorii lângă echipă. Numai împreună cu ei putem reveni în partea superioară a clasamentului“, spunea Silvian Cristescu, subliniind importanţa suporterilor craioveni în viaţa unei echipe care visează la performanţe, aşa cum este Universitatea. Declaraţia managerului oltean nu este întâmplătoare, ci vine într-un moment de criză pentru trupa antrenată de Eugen Neagoe. Facţiunile galeriei din Bănie au decis să protesteze la adresa patronului Adrian Mititelu şi a echipei prin absenţă la meciul cu Alba Iulia şi au anunţat că vor continua acest protest până în momentul în care fotbaliştii alb-albaştri vor demonstra că îşi merită spectatorii. „Vom continua să afişăm în deplasare mesajul «Ştiinţa nu este afacerea ta!», iar în acest tur, la meciurile de acasă, vom fi prezenţi acolo sus, în peluze, fără a încuraja echipa. Pentru noi nu contează că s-au ieftinit biletele, ci aşteptăm o schimbare în bine în jocul Universităţii“, a comentat unul dintre liderii suporterilor craioveni.

Pacea din tren,
anulată la Craiova

Surse din cadrul galeriei oltene susţin că, după meciul de la Timişoara, mai exact, pe drumul de întoarcere, în trenul cu care juveţii au revenit din Banat au urcat şi unii ultraşi, care au vorbit cu jucătorii despre situaţia de la echipă. Discuţiile urma să continue la Craiova, galeria şi jucătorii stabilind o întâlnire, al cărei subiect era punerea la punct a unei „strategii“ comune pentru atacarea etapelor viitoare. „La întâlnirea cu pricina n-au mai apărut însă jucătorii, ci doar Adrian Mititelu, care ne-a spus din nou cât de mult a investit el în echipă şi alte lucruri pe care ni le-a mai promis“, a povestit unul dintre membrii galeriei. Suporterii au decis să protesteze la meciul cu Alba Iulia, invitându-l pe Mititelu în peluze pentru a face atmosferă. Patronul Ştiinţei a reacţionat imediat, ieftinind considerabil preţurile la bilete, în speranţa că va reuşi să umple golul lăsat de fanii care, din cauza lipsei performanţelor, a jocului modest prestat de Universitatea, dar şi a preţurilor piperate la bilete, „au uitat“ drumul spre stadion. Adrian Mititelu, cotat recent cu o avere de 40 de milioane de euro, speră ca, prin reducerea preţurilor la bilete şi abonamente, să mai câştige şi 4.000 – 5.000 de spectatori pentru binele Ştiinţei.

Blue Lions face haz
de necaz

După cum se ştie, brigada Sezione, cea mai importantă din galeria Ştiinţei, a afişat sâmbătă, pentru Mititelu, un banner cu mesajul „Cântă tu!“. Absenţa suporterilor de pe stadion a fost taxată şi de facţiunea Blue Lions, care a postat un protest pe propriul site, în care se spune: „Am ajuns rău! Cei mai tari ultraşi ai Craiovei noastre au fost 25 de deţinuţi aduşi la stadion! Au demonstrat că ştiu «meserie»! Îi vrem între noi mereu, şi acasă, şi în deplasare! N-or să ne mai bată uşor jandarmii, o să «discutăm» altfel cu suporterii adverşi şi nici nu or să ne «ciordească» uşor alţii bannerele!“. Membrii Blue Lions au venit şi cu câteva propuneri: „Passaris – şef de galerie“ şi „tricouri vărgate pentru suporteri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII