Acasă Sport Sârbii, convinşi că vor învinge

Sârbii, convinşi că vor învinge

Presa sârbă acordă spaţii largi meciului care se va disputa sâmbătă, la Belgrad, de la ora 21.30, între naţionala plavilor şi selecţionata României, în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.
„Pe «Maracana» belgrădeană se parafează calificarea“, a titrat ziarul Borba. „Vulturii Serbiei sunt plini de optimism şi de ambiţie, sâmbătă vor să intre pe drumul spre Africa de Sud“, a scris sursa citată.
Sub titlul „Africa de Sud, ne vedem sâmbătă!“, cotidianul 24 Sata a notat:„Serbia se va alătura Angliei, Spaniei şi Olandei dacă va învinge echipa României“.
„De pe «Maracana» în Africa de Sud“, a scris şi cotidianul Danas. „Echipa României va verifica sâmbătă viza Serbiei pentru Cupa Mondială. Mutu va conduce atacul naţionalei pregătite de ambiţiosul Răzvan Lucescu“, a comentat Danas.
Publicaţia Vecernje Novosti a scris că „Serbia a ratat cu Franţa prima minge de meci, acum vine România. Nu există mai mare motivaţie decât că trei puncte aduc calificarea“.
Portarul Vladimir Stojkovici (Sporting Lisabona) este conştient că Serbia va avea un meci dificil sâmbătă. El a afirmat că echipa României nu trebuie subestimată, chiar dacă nu mai are şanse de calificare.
„Să nu uităm că românii au plecat neînvinşi de la Paris. Acest lucru vorbeşte despre calitatea echipei României. Trebuie să fim atenţi, să ne impunem jocul şi să obţinem victoria“, a spus Stojkovici.

Exit mobile version