12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRareş Dumitrescu, argint la sabie

Rareş Dumitrescu, argint la sabie

Sabrerul Rareş Dumitrescu (foto) a pierdut în faţa germanului Nicolas Limbach, scor 11-15, în finala probei de sabie a CM de scrimă din Antalya, adjudecându-şi astfel medalia de argint, aceasta fiind prima medalie pentru delegaţia României. În faza sferturilor de finală, Rareş Dumitrescu a trecut de Aldo Montano, scor 15-14, iar în semifinale l-a învins pe ungurul Tamaş Decsi (Ungaria), scor 15-10, acesta din urmă eliminându-l pe Florin Zalomir. Dumitrescu (26 de ani), care ocupă locul patru în clasamentul mondial, a câştigat medalia de argint şi la CE din 2009.
În cadrul aceleiaşi competiţii, dar la feminin, Ana Maria Brânză a ratat calificarea în sferturile probei de spadă, fiind învinsă în optimi de canadianca Sherraine Schalm, scor 9-10. Din nefericire, în primul tur al acestei probe au fost eliminate craiovencele Anca Măroiu şi Iulia Măceşeanu, în timp ce în turul doi a fost învinsă şi Simona Alexandru.
Ana Maria Brânză are 25 de ani şi la JO de la Beijing a cucerit medalia de argint la spadă şi este triplă campioană europeană. Ea a plecat la CM din Antalya accidentată, având o tendinită acută la încheietura mâinii stângi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS