14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAntici, impresionat de naţionala lui Lucescu

Antici, impresionat de naţionala lui Lucescu

Fost antrenor al unor echipe mari precum Real Zaragoza, Real Madrid, Atletico Madrid şi FC Barcelona, selecţionerul Serbiei, Radomir Antici, a dezvăluit că este impresionat de progresul pe care l-a făcut naţionala României de când a fost preluată de Răzvan Lucescu. „România e un adversar de calibru, cu un antrenor tânăr şi ambiţios. După venirea lui Răzvan Lucescu, echipa României a făcut progrese. I-am văzut pe români cu Franţa, cu siguranţă nu ne vor lăsa să câştigăm uşor punctele. Ei ştiu să fie periculoşi, mai ales pe contraatac, de aceea au obţinut rezultate mai bune în deplasare, conduşi de căpitanul Chivu, care a fost fascinant la Paris în meciul cu Franţa“, a spus tehnicianul sârb.
Chiar dacă apreciază jocul reprezentativei tricolore, Antici susţine că Serbia va obţine biletele pentru turneul final al Cupei Mondiale 2010 în meciul cu România, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Steaua Roşie“ din Belgrad, în cadrul Grupei a 7-a a preliminariilor.
„Încă de la începutul calificărilor am spus că vom pecetlui calificarea pe teren propriu. Jucăm cu România şi nu vrem să amânăm deznodământul. E un meci istoric, pasul decisiv spre Mondiale, aşa că îl vom aborda cu mare determinare. Ştim ce avem de făcut şi suntem pregătiţi“, a precizat Antici. Tehnicianul sârb a menţionat că elevii săi trebuie să-i domine pe tricolori, mai ales că naţionala României va juca doar pentru prestigiu după ce a ratat calificarea la CM 2010.
„Trebuie să facă un meci mare, să conducă ostilităţile şi să îndeplinească obiectivul, trei puncte. După rezultate mai slabe, România a revenit pe drumul cel bun. Pentru ei, în afara prestigiului, acest meci nu mai are miză. Uneori, nu e uşor să joci sub presiunea faptului că trebuie să câştigi cu orice preţ. Cred însă într-un succes cu România, e important să ţinem jocul în mâinile noastre“, a adăugat Radomir Antici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS