10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cravată pentru transportarea iPod-ului

Persoanele care nu se pot dezlipi de iPod sau de mp3 player au acum posibilitatea de a transporta aceste aparate fără a le „spânzura“ de gât şi fără a-şi supraîncărca buzunarele. Potrivit Reuters, un producător britanic de cămăşi a fabricat o cravată specială, care are un buzunar interior destinat transportării iPod-ului. „Ascuns în buzunarul special al cravatei, aparatul nu se vede, iar cel care îl foloseşte scapă de riscul de a deveni victima hoţilor“, au explicat reprezentanţii companiei britanice. Cravata este dotată şi cu o bandă suplimentară pentru căşti, unde acestea sunt ţinute departe de ochii curioşilor. În plus, accesoriul poate fi purtat şi de bărbaţi, şi de femei.  

Un iubitor al naturii doreşte moartea urşilor panda

Un prezentator al postului de televiziune BBC Nature a generat un scandal internaţional declarând că ursuleţii panda ar trebui lăsaţi să moară, informează site-ul zigonet.com. Bărbatul, de altfel un iubitor al naturii, a provocat indignarea membrilor partidului conservator din Marea Britanie după ce le-a cerut să nu mai risipească banii publici încercând să salveze urşii panda. „Această specie oricum nu mai are unde să evolueze. Din păcate, aceste animale sunt mari şi drăguţe şi sunt simbolul Fondului Mondial pentru Natură. Din acest motiv, alocăm milioane de lire sterline pentru salvarea urşilor panda. Eu consider că ar trebui să îi lăsăm să moară, cât mai au un strop de demnitate“, şi-a motivat britanicul convingerile.

Bărbatul căruia îi e frică de femei

Un britanic suferă de o fobie neobişnuită: îi este frică de femei. Potrivit site-ului zigonet.com, Neil Dando, de 27 de ani, nu a sărutat niciodată o fată şi crede că nu va putea să aibă o relaţie amoroasă cu vreo femeie din cauza fobiei sale. Psihologii spun că Neil suferă de „timiditate amoroasă“. Din cauza acestei tulburări, el nu poate să abordeze femeile care îl atrag, căci în prezenţa lor face crize de nervi şi are atacuri de panică. Neil spune că fobia lui se manifestă doar în prezenţa unei fete care îi place şi că la serviciu nu are nici o problemă în a vorbi cu femeile. Navigând pe internet, tânărul a descoperit că această fobie are un nume şi că aproape două milioane de americani suferă din aceeaşi cauză.

Premiu pentru copiii concepuţi în timpul şederii la hotel

Un hotel din insula Aruba din Caraibe propune un premiu de 200 de euro cuplurilor care demonstrează că au conceput un copil în timpul şederii lor în respectivul hotel, informează site-ul zigonet.com. Cei care s-au gândit la o astfel de recompensă sunt managerii unui hotel de lux situat pe coasta de nord a insulei Aruba, iar dovada pe care hotelierii o solicită este o simplă adeverinţă eliberată de un medic. Suma de 200 de euro propusă cuplurilor care au conceput un copil în timpul şederii este, de fapt, o reducere, care se va scădea din costurile aferente următorului sejur la acelaşi hotel. Ţinând cont de faptul că o noapte de cazare aici costă aproximativ 140 de euro, „premiul“ înseamnă că beneficiarii nu vor mai plăti o zi de cazare din sejur. Nu este foarte mult, dar totuşi este foarte posibil să se găsească mulţi amatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS