10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRămaşi în zece, au fost egalaţi în prelungiri

Rămaşi în zece, au fost egalaţi în prelungiri

CSM – UTA 1-1
Stadionul
„Municipal“ din Zăvoi, spectatori: 2.000
Au marcat: Dandea (’52), Pocuca (’90+4)
CSM: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vişa, Goge – I. Popa (’63, Vasile), Dandea, S. Popescu (’74, Gârlă), Dobre – Roman, Boroiban (’86, Roşca). Antrenor: Alin Artimon.
UTA: Bălgrădean – Buican, Mihuţ, Pascariu, Pocuca – Chindriş, Năbădan, Drida (’76, Apostol), Dodo (‘85, Edson) – Batin, Ţucudean (’85, Pecarov). Antrenor: Ionuţ Popa.
Cartonaş roşu: Roman (’89)
Au arbitrat: Fl. Ghimbăşean – A. Constantinescu, M. Gheorghe.

Vâlcenii au dominat partida şi puteau deschide scorul încă din primul minut, atunci când Roman a scăpat singur cu portarul ardelenilor, dar, în loc să lobeze, a şutat pe jos şi l-a remarcat pe Bălgrădean. CSM a continuat să domine cu autoritate, I. Popa şi R.Dobre au ratat alte ocazii de a deschide scorul, în timp ce pentru UTA singurul şut la poartă a fost la un gol anulat corect, pe motiv de ofsaid. La reluare, meciul a continuat în aceleaşi coordonate şi inevitabilul s-a produs: R. Dobre a executat excelent o lovitură liberă, iar Dandea a reluat cu capul, pe spate, fără speranţe pentru Belgrădean, 1-0. Vâlcenii au continuat să preseze şi Dobre putea încheia conturile 15 minute mai târziu, atunci când a rămas singur cu portarul advers, dar a şutat slab. Roman pentru al doilea galben a fost eliminat (minutul 89). În prelungirile meciului, când nimeni nu se mai aştepta la nimic, UTA a beneficiat de o lovitură de la colţ, iar Pocuca a reluat din careu, cu capul, pentru 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS