6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au început urcuşul în clasament

Găzarii au început urcuşul în clasament

Gaz Metan CFR    1
Minerul Lupeni    0
Stadion
„Depou“, spectatori: 1.200.
A marcat: Crăciun (’53).
Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, L. Preda – Vigariu (’63, Neacşa), Pătrană, Rioşanu, D. Rădoi (’87, Stanciu) – Crăciun, Trifu (’75, S. Chivu). Antrenor: Ionel Tersinio Gane.
Minerul Lupeni: S. Ciucă – I. David, Pocian, Câmpean (’81, Bozian), Neacşu – Luca, Ad. Cristian, N. Popescu, Daj (’64, D. Diaconescu) – Isfan, Barbu (’72, Ghideon). Antrenor: Petre Gigiu.
Cartonaşe roşii: Crăciun ’56 / David ’40.
Au arbitrat: G. Rădulescu – V. Bârleanu, M. Gomolescu.

Victoria obţinută în Cupa României în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ a avut un rol extrem de important pentru elevii lui Gane. Moralul excelent, agresivitatea pozitivă şi „foamea“ de puncte au fost factorii determinanţi în disputa de sâmbătă, cu Minerul Lupeni, Gaz Metan CFR Craiova câştigând la limită, dar meritat. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Cătălin Crăciun, atacantul împrumutat de Universitatea profitând de o respingere în faţă a portarului advers Ciucă (’53). Din nefericire, Crăciun a repetat isprava din meciul cu CS Otopeni şi a fost eliminat trei minute mai târziu de la modificarea scorului, restabilind egalitatea pe terenul de joc, după ce David, de la oaspeţi, a văzut roşu în minutul 40, ca urmare a unui fault brutal asupra lui Laurenţiu Preda. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU