20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZaccheroni: Mourinho este isteric

Zaccheroni: Mourinho este isteric

Presa italiană a acordat spaţii largi conflictului dintre fostul tehnician al lui Internazionale Milano, Alberto Zaccheroni (foto), şi actualul antrenor al campioanei din Serie A, Jose Mourinho. Disputa dintre cei doi a apărut după ce Zaccheroni a spus că Internazionale nu a avut atitudinea necesară în meciul cu FC Barcelona, desfăşurat la Milano, în Liga Campionilor, şi încheiat la egalitate, 0-0. În replică, Jose Mourinho a spus, într-o conferinţă de presă, că nu acceptă sfaturi de la un antrenor care este recunoscut doar pentru că a pierdut un meci cu Arsenal, disputat pe teren propriu, cu 1-5.
Alberto Zaccheroni a rămas surprins de atacul lui Mourinho şi a adăugat că tehnicianul lusitan s-ar fi simţit bine în perioada când Italia era condusă de Benito Mussolini.
„Pur şi simplu, mi-am spus părerea despre meciul Inter – Barcelona, nu despre Inter – Arsenal. Niciodată nu mi-am criticat colegii, dar de acum nu va mai fi o problemă. Voi spune că Inter joacă mereu incredibil de bine, pentru a nu mai risca să fiu criticat pentru rezultatul unui singur meci. Oricum, având în vedere cum se comportă Mourinho, el ar fi fost fericit în Italia de acum 80 de ani. Nu înţeleg de ce o simplă părere a cuiva îi provoacă o reacţie isterică“, a precizat Zaccheroni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS