6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, învinşi de Hagi-Luţu

Vâlcenii, învinşi de Hagi-Luţu

Jiul – CSM Vâlcea 1-0
Stadion
„Jiul“, spectatori: 900.
A marcat: I. Luţu ‘62.
Jiul: Hotoboc – Răduţoiu, Pintilii, V. Stancu, Gheţi – I. Şerban, Mihai Gheorghe, Mircea Gheorghe, M. Ilie (‘78, Cruceru) – Apetri (‘40, I. Luţu), L. Pârvu (‘54, Antohi). Antrenor: Daniel Timofte.
CSM Vâlcea: Rusandu – Pasăre, C. Dinu, D. Vişa, Goge – I. Popa, Dandea, Roşca (‘70, Voinea), R. Dobre (‘80, Onofrei) – Sg. Popescu (‘75, Boroiban), D. Roman. Antrenor: Alin Artimon.
Au arbitrat: Gh. Prodan – M. Nagy, Fl. Hâncu.

Aşa cum a promis, Alin Artimon a făcut schimbări în echipa de start. Timişoreanul l-a scos din lot pe Valerian Gârlă, fotbalist cu evoluţii foarte slabe, şi l-a trimis în teren din primul minut pe George Roşca, în linia mediană. De asemenea, antrenorul vâlcenilor a improvizat în atac, reprofilându-l pe Sergiu Popescu, preferat în locul atacantului de meserie Laurenţiu Boroiban. Vâlcea nu i-a prins pe mineri într-o zi tocmai fericită şi, deşi a dominat prima repriză, Jiul nu a reuşit să concretizeze pe tabela de marcaj. Mircea Ilie, Răduţoiu, Şerban şi Antohi au ratat ocazii bune de gol, dar singura reuşită a meciului a venit abia în minutul 62, atunci când fostul jucător al Universităţii Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Luţu, a transformat impecabil o lovitură de la 25 de metri. Artimon a încercat să dea lovitura, introducându-l în teren pe Boroiban, ca şi în etapa precedentă cu FC Drobeta, dar CSM Vâlcea nu a ameninţat serios poarta minerilor, care s-au impus în final cu 1-0. Nervii vâlcenilor au cedat în final şi tehnicianul Artimon a intrat în conflict cu atacantul Jiului, Antohi, spiritele fiind calmate de secundul ortacilor, Damian Militaru. După patru meciuri în care au câştigat un singur punct, oltenii au ajuns pe locul zece în clasament, la numai două puncte distanţă de zona retrogradabilă, şi în Zăvoi se anunţă vremuri grele, mai ales că în runda viitoare la Vâlcea vine lidera clasamentului, UTA Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU