16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenamente la Horezu şi Govora

Antrenamente la Horezu şi Govora

Ozonificarea de la Băile Govora se apropie de sfârşit, oltenii încheindu-şi stagiul de pregătire în această sâmbătă,
printr-un meci amical, cu Internaţional Curtea de Argeş, echipă cu care Universitatea a disputat şi ultimul amical al verii înaintea începerii noului sezon competiţional 2009/2010. Şedinţele de pregătire din această săptămână s-au desfăşurat în condiţii deosebite, preponderente fiind antrenamentele cu caracter fizic, coordonate de Urbano Lega. Stadionul, aflat în apropierea superbului stabiliment Belvedere din Băile Govora, are un teren gazonat, dar destul de denivelat. Oltenii au efectuat tot complexul de sărituri peste gărduleţele amplasate pe terenul de joc, conform programului stabilit de Urbano. În ultimele zile, al doilea antrenament, cel tehnico-tactic, s-a desfăşurat pe terenul stadionului din Horezu, unde antrenorul Daniel Mogoşanu a coordonat miercuri şi un joc-şcoală. Bazinul cu jacuzzi de la Belvedere este singurul loc de relaxare, alb-albaştrii nefiind văzuţi prin staţiunea vâlceană. Stagiul se încheie astăzi, iar mâine dimineaţă ei vor părăsi cartierul general din Govora, plecând spre Piteşti, pentru amicalul cu elevii lui Fane Stoica. Duminică este zi liberă, iar săptămâna viitoare oltenii îşi vor continua pregătirea în Craiova pentru meciul din etapa a 6-a, cu Poli Iaşi.

Gîngioveanu, la Craiova

Cosmin Gîngioveanu s-a aflat câteva zile în Craiova, el fiind văzut des la Policlinica pentru Sportivi din Aleea Voinicului, la cabinetul cunoscutului fizioterapeut Sorin Popescu. Având o întindere, Gîngioveanu a ales să facă tratament în Bănie, dar de ieri se află la Vaslui, continuân-du-şi acolo programul de recuperare. Din acest motiv, el nu este în pregătiri cu lotul naţional al lui Emil Săndoi. Cosmin îşi aniversează astăzi ziua de naştere, el împlinind 20 de ani. Acesta a debutat sub culorile alb-albastre în prima ligă pe 28 mai 2005, într-un meci Dinamo – Universitatea 5-0, la 15 ani şi opt luni! Internaţional de tineret, el a fost în această vară cedat, surprinzător, echipei FC Vaslui, sub formă de împrumut pentru acest sezon.

Jucători noi la Poli Iaşi

Conform site-ului clubului Poli Iaşi, gruparea din Moldova a ajuns la o înţelegere cu Viorel Frunză şi Marius Croitoru, cei doi jucători semnând deja contractele de joc. Preşedintele grupării din Copou, Sorin Boca, a spus că până la meciul cu Craiova, din etapa a VI-a, ce se va desfăşura pe stadionul „Emil Alexandrescu“ din Iaşi, cei doi vor fi legitimaţi.

Poli Iaşi – „U“ Craiova se joacă luni
Meciul dintre Poli Iaşi şi „U“ Craiova a fost programat luni, 14 septembrie, de la ora 20.00, şi va încheia runda cu numărul şase din actualul sezon al Ligii I. Celelalte partide din etapa a şasea se vor disputa după următorul program: vineri (11.09.2009): Pandurii – CFR Cluj (ora 20.00), FC Braşov – Ceahlăul (ora 21.30); sâmbătă (12.09.2009): Unirea Urziceni – Unirea Alba-Iulia (ora 17.00), Dinamo – Oţelul (ora 19.00), Gloria Bistriţa – Curtea de Argeş (ora 19.30), Gaz Metan Mediaş – Steaua (ora 20.45); duminică (13.09.2009): Rapid – SC Vaslui (ora 18.00), Poli Timişoara – Astra Ploieşti (ora 20.00).

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII