11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDuş rece la Şimleu

Duş rece la Şimleu

FC Silvania – CSM Vâlcea 3-0
Stadion
„Măgura“, spectatori: 1.000.  
Au marcat: Dănilă ’8 (p), ’68 (p), Petcuţ ’80.
FC Silvania: Gabor – Muntean, Oneţ, R. Crişan, Varga – Petcuţ, D. Mureşan, Villand, Şulea (’82, Brata) – Gavrilescu (’56, Edvan), Dănilă (’73, Benţe). Antrenor: Dacian Nastai.
CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge – I. Popa (’72, C. Vasile), Gârlă (’64, Voinea), S. Popescu, Deaconescu – M. Onofrei (’51, I. Găman), Roman. Antrenor: Alin Artimon.
Au arbitrat: Cr. Balaj – P. Gaşpar, E. Cristea.
Cartonaş roşu: C. Dinu.

După două victorii clare cu Fortuna Covaci şi CFR Timişoara, CSM Râmnicu Vâlcea a avut parte de un duş rece în deplasarea de la Şimleul Silvaniei. Alin Artimon nu l-a putut folosi pe Răzvan Dobre, accidentat, şi a improvizat în unsprezecele de start. Mihai Deaconescu a fost urcat în linia de mijloc, în timp ce Onofrei a fost reprofilat ca vârf de atac, acolo unde a făcut cuplu cu Dan Roman. Meciul a început însă cum nu se putea mai prost pentru vâlceni. În minutul 8, Dănilă a fost faultat în careu de portarul Perianu, dar Cristi Balaj l-a eliminat pe Ciprian Dinu şi a arătat punctul cu var. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de acelaşi Dănilă, care a deschis scorul, 1-0. Vâlcenii au încercat să-şi revină rapid şi au pus stăpânire pe mijlocul terenului, dominând fără să-şi creeze ocazii notabile. Al doilea gol s-a marcat abia în minutul 68 şi tot după un penalti pentru gazde. A transformat tot Dănilă şi era clar că oltenii aveau să se întoarcă în Zăvoi cu tolba goală. Golgheterul CSM-ului din acest tur, Dan Roman, a avut şansa să reducă din handicap, dar lobul său a fost respins în ultimul moment de Gabor. Cu zece minute înainte de final, Petcuţ a închis tabela cu un şut imparabil şi elevii lui Artimon au suferit o înfrângere usturătoare, care-i aruncă din fotoliul de lideri pe poziţia a patra a clasamentului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS