13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProgram încărcat pentru vâlceni

Program încărcat pentru vâlceni

CSM va avea un program extrem de încărcat în următoarele două săptămâni. Gruparea din Zăvoi, rămasă fără tehnicianul Alin Artimon, care a demisionat miercuri, va avea prima partidă oficială a sezonului sâmbătă, pe propriul teren, împotriva echipei Fortuna Covaci, nou-promovată în eşalonul al doilea. Miercurea viitoare, oltenii se deplasează la Timişoara pentru a disputa restanţa contra formaţiei CFR, meci care va conta pentru prima etapă a campionatului. Apoi, fotbaliştii de la CSM nu se vor mai întoarce la Vâlcea, ci vor pleca direct la Şimleul Silvaniei pentru partida din etapa a treia, contra unei alte nou-promovate, FCV Silvania. În fine, pe 1 septembrie, CSM joacă la Râmnicu Vâlcea meciul din Cupa României contra echipei FC Oltchim, iar trei zile mai târziu, disputa de campionat cu Dacia Mioveni. „Parcă jucăm în cupele europene, avem meci la trei zile. Asta este, trebuie să ne descurcăm. Băieţii va trebui să se lupte cu oboseala,
să-şi dozeze efortul. Oricum, nu mai aveam altă soluţie după ce FRF a decis ca CFR Timişoara să fie înscrisă în campionat. Problema este şi una de ordin financiar. Săptămâna viitoare avem nevoie de o groază de bani pentru a ajunge la Timişoara, apoi la Şimleul Silvaniei. Ne va costa peste 20.000 de lei. Vom sta zile bune pe drumuri. Sperăm, însă, la un debut bun de campionat. Oricum, eu cred că CSM va termina şi acest sezon în prima parte a clasamentului“, a declarat directorul general de la CSM, Florin Verigeanu. Cel mai probabil, Mitică Teleşpan va fi antrenor principal la toate aceste partide, conducerea vâlceană având puţine soluţii pentru alt tehnician. Secundul lui Teleşpan va fi fostul portar, Robert Tufişi, cei doi având dificila misiune de a duce la bun sfârşit munca depusă de Artimon. „Din păcate, nu avem soluţii nici pentru antrenorul secund. Tehnicienii de la Centrul de copii şi juniori îl vor ajuta pe Teleşpan prin rotaţie, asta este situaţia. La alt principal nu m-am gândit pentru că demisia lui Artimon chiar ne-a luat prin surprindere“, a concluzionat Verigeanu.

Conducea, contestată de fani

Mulţi dintre suporterii echipei din Zăvoi au de gând să-i conteste pe conducătorii de la CSM după demisia lui Alin Artimon, tehnician simpatizat la Râmnicu Vâlcea. Şi galeria vâlcenilor, Brigada Zăvoi, pregăteşte o manifestare de dezaprobare a politicii clubului, cu ocazia meciului de campionat de sâmbătă. „E normal să le pară rău că a plecat Artimon. Şi nouă ne pare rău, dar nu am avut ce face. Am încercat tot ce era posibil. Probabil vom fi contestaţi, dar nu ar fi prima dată“, a declarat preşedintele executiv de la CSM, Alin Trandafir. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS