11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNegru îi vede pe panduri în Europa

Negru îi vede pe panduri în Europa

Dezamăgit de Copos, Vali Negru a lăsat Capitala şi a acceptat oferta pandurilor, care i-au propus un contrat pe trei sezoane. Negru aşteaptă să fie legitimat până la jocul cu Internaţional Curtea de Argeş şi chiar să debuteze sub comanda lui Cîrţu. „Îmi pare rău că am venit într-un moment mai greu pentru echipă, după înfrângerea de la Craiova, dar Pandurii a avut un început bun şi sper să continue. Nu am semnat, dar nu cred că vor mai fi probleme. Am stabilit toate detaliile contractului ce se va întinde pe trei ani şi sper ca până la meci să fiu cel puţin legitimat. Dacă voi şi evolua decide domnul Cîrţu“, a spus Negru. Mijlocaşul nu consideră o retrogradare pasul făcut spre Pandurii în detrimentul Rapidului. „Şi când am plecat de la Rapid la Urziceni toată lumea a zis că va fi un pas înapoi şi s-a dovedit a fi unul înainte. Singurul pas înapoi pe care l-am făcut a fost plecarea la Otopeni şi sper să fie ultimul. Au trecut doar trei etape şi mă pregătesc, sunt dornic să încep să joc. Pandurii mi se pare o echipă foarte bună şi, văzând jucătorii, nu-mi explic de ce au terminat aşa jos sezoanele trecute. Valoarea jucătorilor este pentru locuri mult mai bune“, a afirmat Negru. Acesta s-a declarat plăcut surprins de atitudinea antrenorului Sorin Cîrţu la antrenamente, dar şi de valoarea lotului grupării gorjene. „Este o surpriză pentru mine diferenţa dintre domnul Cîrţu la meciuri şi la antrenamente sau în particular. Am înţeles că obiectivul clubului îl constituie locurile 6-10. Când m-am dus la Urziceni, echipa venise din B şi erau mulţumiţi cu salvarea de la retrogradare. Totuşi, domnul Petrescu a reuşit cu acelaşi lot să prindă mai întâi locul 5 şi apoi să câştige campionatul. E chestia doar de încredere. Sper ca băieţii să-şi schimbe mentalitatea pentru că se poate mai mult. Mă aştept la o victorie duminică. E un meci acasă cu o echipă bună, dar, totuşi, o nou-promovată. O victorie este necesară“, a mai declarat Negru.

Sandu trimite Curtea
de Conturi la terenurile lui Condescu

Ameninţat de Marin Condescu că va pierde alegerile pentru şefia FRF, Mircea Sandu a contraatacat, cerând Curţii de Conturi să verifice cum au fost construite terenurile sintetice din Târgu Jiu şi Motru. „Voi solicita Curţii de Conturi să verifice ce s-a întâmplat cu terenurile construite pe acolo pentru că sunt şi bani publici. Eu fac nişte investiţii în terenuri şi
mi-am dat seama că l-au costat pe preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, dublu faţă de alţii“, a precizat Sandu. Condescu susţine că nu se teme de controlul Curţii de Conturi. „Aştept controlul Curţii de Conturi pentru că totul a fost făcut legal. Dacă Mircea Sandu ştia că terenurile au fost făcute ilegal, nu ar mai fi trebuit să vină să le inaugureze“, a replicat Condescu. Şeful pandurilor a ameninţat că va face dezvăluiri despre averea, chiolhanurile şi orgiile lui Mircea Sandu, acuzându-l, totodată, pe şeful FRF că a încercat să fure milionul de euro de la Pandurii. „Sandu şi-a arătat o prietenie falsă faţă de clubul Pandurii şi-n tot acest timp pe liderul FRF nu l-a interesat decât să fure milionul de euro de la clubul gorjean“, este de părere Marin Condescu. Acesta a sesizat marţi Comisia de Disciplină din cadrul LPF cu privire la declaraţiile făcute în mass-media de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi de preşedintele FRF, Mircea Sandu. „Condescu este membru afiliat FRF, are dreptul să spună orice până la atac la persoană. Îl rog să spună cum m-am îmbogăţit, dar l-aş ruga să facem schimb de bogăţii. Că nu acest costum tern, asortat la cravată şi sandale, ca să pară sărac lipit în faţa minerilor, este adevărul. Nu eu am semnat ca milionul de euro al minerilor să se ducă la Dinamo. La toate invitaţiile pe care Condescu mi le-a făcut, am mers cu plăcere. Însă, cum îşi permite el să spună de chiolhanuri şi orgii? Este o lipsă de caracter, ca să nu spun de bărbăţie“, a replicat Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS