16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii debutează cu ACU Arad

Vâlcenii debutează cu ACU Arad

Liberty Salonta s-a retras din Liga a II-a, locul ei fiind luat de ACU Arad, ocupanta poziţiei a 15-a în sezonul trecut. În aceste condiţii, CSM Vâlcea va debuta, sâmbătă, în noul sezon la Arad, pe stadionul „Motorul“. Oficialii  din Zăvoi nu au fost luaţi prin surprindere de modificare, aceştia anticipând mutarea, motiv pentru care şi-au trimis un om să spioneze echipa arădeană, sperând
într-un rezultat bun în prima etapă a campionatului. Modificări au apărut şi la meciul FC Drobeta – FC Argeş, din etapa a doua a ligii secunde, în sensul că mehedinţenii au obţinut aprobarea FRF să joace meciul la Vânju Mare, deoarece lucrările de modernizare la stadionul „Municipal“ din Turnu Severin nu au fost încă finalizate. În prima etapă a campionatului, FC Drobeta va juca în deplasare, cu nou-promovata FC Silvania.

Mai vrea un vârf

Alin Artimon caută soluţia ideală pentru atacul vâlcean, în condiţiile în care doar evoluţiile lui Roman l-au mulţumit în meciurile amicale. „Am încercat şi cu Octavian Vasile ca vârf de atac. În meciurile din deplasare cred că este o soluţie bună pentru noi. Ajunge cu uşurinţă în faţa porţii, cred că ne poate ajuta mult. Cu Deaconescu nu am încercat în atac. E drept că a jucat în prima parte a carierei ca vârf, dar am vorbit cu el şi mi-a spus că acum are automatisme de fundaş şi nu mai poate juca atacant. Din păcate,  nu am putut iniţia discuţii pentru Flavius Băd, de la Universitatea Cluj. Cei de acolo cer pe el în jur de 30.000 de euro, iar noi nu avem cu ce să-l transferăm“, a concluzionat Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS