24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Ghiţă, mai bun decât Aerts

Daniel Ghiţă, mai bun decât Aerts

Luptătorul român Daniel Ghiţă a stabilit marţi, în gala K1 de la Tokyo, un nou record al competiţiei după ce şi-a învins cei trei adversari în cinci minute şi 15 secunde, un timp mai scurt decât cel al lui Peter Aerts, deţinut de 11 ani, respectiv de şase minute şi 45 de secunde. „Recordul lui Peter Aerts a fost doborât! A sosit, în sfârşit, noua generaţie! Când este vorba despre evenimentele K1, mulţi se gândesc la Jerome LeBanner, Peter Aerts, Ray Sefo şi Musashi. Ediţia aceasta a fost ca o amintire a celei din 1993, atunci când a început totul. Au fost şase luptători care nu au mai intrat până acum pe ringul din Japonia, dar au fost determinaţi să-şi lase amprenta. Unul dintre diamantele descoperite a fost Daniel Ghiţă, care a stabilit un nou record prin cele trei victorii şi a depăşit recordul vechi de 11 ani al lui Aerts“, au notat organizatorii pe site-ul oficial al competiţiei.
Daniel Ghiţă şi-a învins cei trei adversari în cinci minute şi 15 secunde, cu un minut şi 30 de secunde mai puţin decât performanţa luptătorului olandez, consemnată în 1998.
Luptătorul român Daniel Ghiţă a câştigat marţi gala K1 de la Tokyo, după ce l-a învins pe ucraineanul Sergei Laşcenko în finala piramidei de opt
printr-un KO şi a reuşit să se califice în „Final Elimination“, turneu decisiv pentru a obţine un loc pentru marea finală de la Yokohama. „Final Elimination“ va avea loc pe 26 septembrie, la Seul, în timp ce marea gală a anului se va disputa pe 5 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU