10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzvan Stanca: FC Vaslui nu se compară cu Astra

Răzvan Stanca: FC Vaslui nu se compară cu Astra

Portarul pandurilor, Răzvan Stanca, se aşteaptă la un meci mult mai dificil sâmbătă, cu FC Vaslui, decât cel din debutul sezonului, cu Astra Ploieşti.

Pandurii Târgu Jiu debutează sâmbătă în faţa propriilor suporteri în compania formaţiei FC Vaslui, echipă calificată în play-off-ul Europa League. Gorjenii speră să-i prindă pe moldoveni relaxaţi şi să obţină a doua victorie a sezonului, după succesul cu nou-promovata Astra Ploieşti din prima etapă.
„Cu siguranţă va fi mai greu cu moldovenii. FC Vaslui nu se compară cu Astra, plus că jucătorii moldoveni vin şi cu un moral bun după calificarea în play-off-ul Europa League, dar sper să-i prindem relaxaţi. Nu cred că poate fi vorba de oboseală, pentru că au timp să-şi revină până sâmbătă. Meciul porneşte de la 0-0. Acum depinde de noi dacă se termină aşa sau nu. Sperăm să câştigăm“, a spus Stanca.
Dacă, la Nicosia, tehnicienii de la FC Vaslui au aliniat un prim „unsprezece“ cu patru jucători de profil ofensiv, la Târgu Jiu vor fi mai precauţi.
„Nu cred că la Târgu Jiu vor evolua cu patru atacanţi ca la Nicosia. E un meci în deplasare, de campionat, sunt trei puncte în joc. Acolo au forţat pe principiul «cea mai bună apărare e atacul». Aici or să joace cu maximum doi“, anticipează Stanca.

„Nu ştim pe cât am jucat“

Victoria cu Astra Ploieşti nu a fost recompensată de conducerea clubului Pandurii, urmând ca în această săptămână să se definitiveze Regulamentul de Ordine Interioară (ROI). „Nu ştim pe ce bani am jucat. Abia săptămâna aceasta ni se aduce la cunoştinţă ROI. Probabil primele vor fi cele din sezonul trecut, dar nu ştim cum o să le încasăm“, a mai spus portarul pandurilor.
Dacă valoarea punctului obţinut în deplasare se menţine la nivelul de anul trecut, 500 de euro, pandurii ar trebui să încaseze câte 1.500 de euro pentru debutul victorios de sezon.
Stanca spune că e normal ca formaţia Pandurii să aspire la mai mult decât evitarea retrogradării, având suficientă experienţă în Liga I. „Nu mai vrem să stăm la retrogradare, ne dorim mai mult. Suntem în cel de-al cincilea sezon în Liga I şi e normal să vrem mai mult“, a mai spus Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS