13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMediaşul vrea răzbunare

Mediaşul vrea răzbunare

Jucătorii lui Cristi Pustai sunt convinşi că vor învinge Ştiinţa, însă tehnicianul ardelean le atrage atenţia că echipa din Bănie este incomodă în jocurile din deplasare.

În sezonul trecut, Universita-tea Craiova a învins cu 5-2 (în deplasare) şi 2-0 (acasă) pe Gaz Metan Mediaş. Ardelenii au anunţat ieri că vor să îşi ia revanşa în faţa oltenilor, excluzând varianta unui nou eşec în meciul de mâine. „Nu pot să îmi dau seama clar unde suntem ca forţă în prezent, dar pot spune că suntem o echipă cu mai multă experienţă şi asta se va vedea şi în teren. Oricum, cred că suntem mai puternici. Craiova ne-a bătut de două ori în sezonul trecut şi vrem răzbunare. Chiar dacă e dificil, avem de luat o revanşă în faţa lor şi vrem să începem şi noi campionatul cu un succes. Am ratat mult în pregătiri, dar o să răzbunăm ocaziile în meciurile oficiale. Acolo deja e altceva“, a spus Claudiu Boaru, căpitanul echipei.
Declaraţiile lui Boaru i-au dat apă la moară lui Cristi Bud, care a spus: „Craiovenii nu ne-au speriat, dar am văzut încă o dată că sunt o echipă bună. Îi putem învinge“. Bud i-a transmis şi un avertisment lui Silviu Lung Jr., căruia vrea să-i dea gol. „E un portar foarte bun. Probabil va ajunge goalkeeper-ul naţionalei României. Eu sper însă să fiu primul care-i dă gol în acest sezon. Am promis cuiva drag că voi înscrie şi trebuie să mă ţin de cuvânt“, a dezvăluit atacantul Mediaşului, care bate la porţile echipei naţionale.
Mult mai chibzuit pare antrenorul Cristi Pustai, care suflă şi-n iaurt după ce s-a ars cu Ştiinţa. „O să fim mai pragmatici şi mai atenţi la irosirea punctelor. O să punem preţ pe fiecare, deoarece în final se contabilizează. În noul sezon sper să aducem din deplasare mai mult decât cele cinci puncte obţinute anul trecut. Iar în jocurile de acasă îmi doresc cât mai puţine eşecuri. Vom întâlni o formaţie Universitatea Craiova foarte bună în jocurile din deplasare, fapt demonstrat şi în sezonul trecut. Ne punem mari speranţe în primul joc oficial şi vrem să arătăm că am învăţat din greşeli“, a anunţat Pustai.

Suporterii oaspeţi intră cu ştampila la meci

Şi suporterii ardeleni promit că o să facă atmosferă pe stadion pentru a-şi încuraja favoriţii, îngreunând astfel misiunea oltenilor. Fanii Mediaşului au achiziţionat în doar câteva zile 3.000 de abonamente scoase la vânzare de club, dublu faţă de campionatul precent, majoritatea la tribunele A şi B, având preţul de 200 de lei.  
În tribunele arenei din Mediaş sunt aşteptaţi şi fanii olteni, însă aceştia va trebui să se organizeze dacă vor să intre pe stadion ca galerie. LPF a stabilit câteva „norme“ pe care trebuie să le îndeplinească ultraşii care vor să-şi susţină echipa la meciurile din deplasare. „Suporterii trebuie să se constituie într-o asociaţie (ligă), avizată de club pe cererea de constituire înaintată către tribunal. Această asociaţie va deveni condiţie obligatorie pentru a putea fi un interlocutor valabil în tratativele cu cluburile gazdă. Cu persoane particulare, cluburile gazdă nu vor mai discuta sub nici o formă“, a decis LPF. Fiecare asociaţie (ligă) a Suporterilor trebuie să aibă un preşedinte ales, care va fi mandatat să reprezinte grupul în demersurile cu cluburile gazdă, pentru rezervarea şi achiziţionarea contra cost a numărului solicitat de bilete.
„Responsabilului de ordine şi siguranţă al clubului gazdă îi va fi comunicată, în scris, semnată şi ştampilată, de către delegatul respectiv, modalitatea de deplasare a suporterilor oaspeţi, care, ca şi până acum, vor fi escortaţi de jandarmerie în sectorul rezervat lor. Galeria oaspete va suporta, de acum înainte, toate eventualele daune pe care le va provoca în sectorul rezervat ei, în alte sectoare ale stadionului ori pe traseul de admitere-evacuare de la stadion“, se mai arată în „îndreptarul“ LPF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII