21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurul Vasilache, ieftin şi bun

Pandurul Vasilache, ieftin şi bun

După ce oficialii gorjeni i-au fixat preţul de transfer sub 200.000 de euro, fotbalistul îşi face singur reclamă, considerând că merită toţi banii, şi aşteaptă ofertele din ţară şi din străinătate.

Căzut în dizgraţia antrenorului Sorin Cîrţu, Ciprian Vasilache a găsit înţelegere la conducătorii clubului Pandurii să părăsească gruparea gorjeană. Vasilache a primit o hârtie care-i permite să se pregătească alături de altă echipă şi să se transfere contra sumei de 150.000 de euro plus TVA. „Soluţia pe care mi-au oferit-o a fost o convenţie prin care sunt liber să-mi găsesc altă echipă. Asta în schimbul unei sume de bani, adică 150.000 de euro plus TVA. Sunt sigur că cine o să dea banii ăştia pe mine o să-şi dea seama că merită. Mă gândesc în primul rând la o echipă din străinătate, dar sunt posibilităţi să rămân şi în ţară. Înţelegerea pe care o avem îmi dă dreptul de a mă antrena cu orice echipă până când voi ajunge la un acord cu un club care să mă cumpere“, a declarat Vasilache. Mijlocaşul, transferat la Târgu Jiu în 2007, era în ultimul an de contract cu Pandurii, iar conducerea nu avea de gând să-i prelungească înţelegerea după ce sezonul trecut Vasilache a evoluat doar 1.257 de minute, fiind o perioadă îndelungată accidentat. Decarul pandurilor s-a arătat surprins de acuzele lui Sorin Cîrţu la adresa sa, infirmând faptul că s-ar fi dat accidentat pentru jocul cu Astra Ploieşti. „Nu vreau să mă cert cu nimeni. Îl înţeleg şi pe domnul Cîrţu că mă dorea pe teren, dar îl asigur că nu s-a putut. Nu pot să fac cantonamentul cu injecţii şi apoi să spun că nu joc la un meci oficial. Pentru ce m-am pregătit, nu să joc?! Am făcut antrenamente cu durere anul trecut şi apoi am stat cinci luni, de aceea nu mai vreau să risc acum altă accidentare gravă. În stagiul din Austria am făcut în fiecare zi injecţii ca să pot face antrenamente, din cauza durerilor. E cea mai mare prostie să creadă cineva că nu vreau să mă antrenez sau să joc. E părerea domnului Cîrţu, că nu crede că sunt accidentat, dar doctorul mi-a spus să stau trei-patru zile şi apoi să încep pregătirea“, a declarat Vasilache. Acesta a fost cel mai apreciat jucător de la Pandurii de către Sorin Cîrţu, la finalul sezonului trecut, însă disensiunile dintre cei doi l-au determinat pe fotbalist să ia în calcul despărţirea de echipa din Târgu Jiu.

Condescu se vede
în cupele europene

Victoria de la Ploieşti l-a făcut pe Marin Condescu să debordeze de optimism, şeful pandurilor afirmând că echipa sa este de cupele europene, în ciuda jocului mai puţin reuşit al gorjenilor. „Cîrţu este unul dintre cei mai buni antrenori din ţară la ora actuală, însă are şi el o problemă: înnebuneşte atunci când începe meciul. Este pentru prima dată de la promovarea în Liga I când ne situăm la +3, cu un golaveraj pozitiv. Terenul a fost cam slăbuţ, însă a fost bine până la urmă, iar arbitrajul a fost OK. Ora de disputare a fost cel puţin ciudată, atâta timp cât există nocturnă. Ar trebui să se găsească soluţii clare referitor la ora de disputare a acestor meciuri din campionat. Avem o echipă cuminte, o politică specială şi nu ţinem pe nimeni cu forţa la echipă. Avem una dintre cele mai bune linii de mijloc din ţară. Suntem un lot omogen. Aşa cum jucăm, cred că vom fi undeva pe locurile 4-6 la sfârşitul acestui campionat“, a declarat Condescu pentru sptfm.ro.

Revanşa lui Păcurar şi Stanca

Alex Păcurar şi Răzvan Stanca au fost îmbrăţişaţi de Sorin Cîrţu la finalul jocului cu Astra Ploieşti, ambii având contribuţii importante la victorie. Păcurar a reuşit să înscrie singurul gol al meciului, iar Stanca a avut intervenţii salutare. Cei doi şi-au luat revanşa faţă de tehnician după ce au fost acuzaţi de Sorin Cîrţu, la finalul jocului cu FC Timişoara din returul sezonului trecut, că ar fi fost principalii vinovaţi pentru înfrângerea de pe Municipal, scor 1-0. „Am reuşit o victorie în deplasare şi este foarte bine. Am început cu dreptul şi e foarte important pentru noi. E bine că am debutat cu o victorie, care sper să ne dea un moral bun şi pentru celelalte meciuri, pe care să le tratăm cu mai mult curaj. Nu e aşa de important cine marchează, ci doar ca echipa să câştige. Acum, că am fost eu acolo şi am reuşit să trimit mingea în poartă, e pentru că am avut noroc că a ajuns mingea la mine“, a declarat Păcurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII