6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiga a IV-a face pui

Liga a IV-a face pui

AJF Dolj a decis să înfiinţeze, din acest sezon, trei serii de Liga a V-a, în care să evolueze echipele cel mai bine cotate din Elită, potenţiale aspirante la promovare în prima ligă judeţeană. Ca şi la Liga a IV-a, echipele  din Liga a V-a vor evolua cu echipe de juniori, acesta fiind, spun oficialii AJF, cel mai mare câştig, fiind asigurat astfel schimbul de generaţii. În plus, formaţiile care visează să promoveze în Liga a IV-a se vor familiariza cu condiţiile impuse la acest eşalon. AJF Dolj a făcut ieri repartizarea pe serii a celor 26 de echipe, care vor activa în Liga a V-a.
Seria 1: Flacăra Moţăţei, Dunărea Ciupercenii Noi, Tractorul Cetate, Recolta Galicea Mare, Eruga Siliştea Crucii, Fulgerul Maglavit, Sic Pan Unirea, Recolta Urzicuţa.
Seria a 2-a: Torentul Secui, AS Straja, Viitorul Coşoveni, Avântul Ţuglui, Sporting Leu, Progresul Castranova, FC Podari, Ştiinţa Malu Mare, AS Goieşti, Ştiinţa Calopăr.
Seria a 3-a: Unirea Tâmbu-reşti, Unirea Amărăştii de Jos, Ajax Dobroteşti, Victoria Celaru, Sporting Rojişte, Avântul Dobreşti, Avântul Daneţi, Fulgerul Mârşani.
Campionatul va începe duminică, 9 august. Echipele clasate la finalul sezonului pe primul loc vor promova direct în Liga a IV-a, iar echipele de pe locul doi vor susţine un turneu de baraj, câştigătoarea urmând să promoveze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU