6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu, finalistă

Niculescu, finalistă

Tenismana Monica Nicules-cu şi partenera sa din Taipei, Yung-Jan Chan, au câştigat sâmbătă noapte semifinala cu Sorana Cârstea / Maria Kirilenko, scor 3-6, 6-3, 10-8, şi s-au calificat în finala de dublu a turneului de la Stanford. În ultimul act al competiţiei dotate cu premii totale de 700.000 de dolari, cele două vor juca împotriva surorilor Venus şi Serena Williams, favoritele numărul doi ale competiţiei, care au trecut în semifinale de cuplul Bethanie Mattek-Sands / Nadia Petrova, cap de serie numărul trei.
Pentru calificarea în finală, Monica Niculescu şi colega sa şi-au asigurat un cec de 17.800 de dolari şi 320 de puncte WTA, iar dacă vor reuşi să câştige turneul, cele două vor împărţi 34.000 de dolari şi 470 de puncte WTA.
Monica Niculescu se află la a doua finală a unui turneu WTA de dublu în acest an, după ce pe 12 iulie a reuşit să câştige turneul de la Budapesta, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. De asemenea, anul trecut, aceasta a fost finalistă, alături de Sorana Cârstea, la New Heaven.

Tecău a ratat ultimul act

Perechea formată din Horia Tecău şi elveţianul Yves Allegro a ratat calificarea în finala probei de dublu de la Gstaad (Elveţia), competiţie dotată cu premii totale de 450.000 de euro, după ce a fost învinsă de cuplul Marco Chiudinelli / Michael Lammer. Elveţienii Chiudinelli şi Lammer, beneficiari ai unui wild-card, s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui joc care a durat o oră şi 32 de minute. Pentru performanţa realizată, Horia Tecău şi Yves Allegro au încasat un cec în valoare de 6.200 de euro şi 90 de puncte ATP.  Finala turneului elveţian, programată ieri-seară, a opus perechile Marco Chiudinelli / Michael Lammer şi J. Levinsky / F. Polasek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS