21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMohora: Dinamoviştilor le este frică de Craiova

Mohora: Dinamoviştilor le este frică de Craiova

Narcis Mohora îi îndeamnă pe alb-albaştri să joace cu tupeu în faţa „câinilor“.

Fost jucător la Universitatea Craiova, Narcis Mohora a trecut şi prin curtea echipelor din Bucureşti, Dinamo şi Rapid. Despre derbiul de mâine cu Dinamo, acesta a declarat: „Va fi un meci foarte greu. Sper să-l câştige Universitatea Craiova! Argumente? În opinia mea, Ştiinţa este o echipă mai omogenă decât Dinamo. Craiova are şi ascendentul moral al ultimului meci câştigat în faţa dinamoviştilor pe «Ion Oblemenco», scor 2-0, derbi la care suporterii olteni au creat o atmosferă fantastică“.
Vorbind despre suporterii Universităţii, Mohora i-a îndemnat pe aceştia să vină la meci, aşa cum au făcut-o la precedenta întâlnire dintre Craiova şi Dinamo. „Sunt convins că stadionul va fi plin. Ştiinţa are nevoie de susţinerea fanilor. Adevăratul suporter trebuie să vină la meci şi să încurajeze echipa! Am jucat la Universitatea – unde m-am simţit cel mai bine, apoi şi la Dinamo şi Rapid. Nu există suporteri şi iubire faţă de echipă ca aici, în Craiova. Ca să închei, merg pe 1, victoria e a Ştiinţei! Dinamoviştilor le este frică de Craiova. Ştiu asta, că am jucat în Ştefan cel Mare. Au o foarte mare frică de Universitatea Craiova şi Steaua“, a completat Narcis Mohora.


Adrian Păunescu: Aş vrea să învingem pe Dinamo

Chestionându-l pe unul dintre preşedinţii de onoare ai Universităţii, Adrian Păunescu, acesta a afirmat: „Nu sunt foarte informat despre ultimele schimbări de la cele două echipe şi nu mă pot exprima într-o situaţie în care nu am date. Aş vrea, desigur, să învingem pe Dinamo pentru că eu sunt un iubitor al Universităţii Craiova. Dacă mai ţin minte derbiurile de altădată Craiova – Dinamo, de dinainte de 1990? Cum să nu! Îmi revine pe limbă acelaşi gust amar, gândindu-mă cum erau şantajaţi jucătorii Craiovei înainte şi în timpul meciului de oamenii lui Dinamo!“.

Cornel Dinu: Numai prostii vorbesc!

Fostul jucător dinamovist, Cornel Dinu, cel care epatează şi intrigă poate în egală măsură, a refuzat dialogul. „Nu dau declaraţii. De ce? Pentru că numai prostii vorbesc unii! (…) Derbiurile Craiova – Dinamo de pe vremea când jucam eu fotbal erau superbe. Dar, din nefericire, nici nu se mai poate povesti, de exemplu, de prietenia şi respectul între noi, Dumitrache şi cu mine, de la Dinamo, Oblemenco şi Deselnicu, de la Universitatea…“, a spus, printre altele, «Procuroru»“.

Boc: Va fi învinge echipa mai proaspătă

„Tradiţia acestor meciuri datează, vorba aceea, de 50 de ani! Am jucat cu Dinamo împotriva Craiovei, apoi cu Ştiinţa împotriva lui Dinamo! Au fost meciuri de… meciuri, între cele două formaţii existând o rivalitate arhicunoscută. Mi-e greu să dau un pronostic pentru meciul de acum din Bănie, deoarece este început de campionat şi nu-mi dau seama de potenţialul echipelor. Cu alte cuvinte, pronosticul meu este 1,x,2… Dacă acest derbi s-ar fi jucat mai târziu, aş fi putut oferi un pronostic. Cred că va învinge echipa care va fi mai proaspătă, mai bine pregătită. Probabil că stadionul va fi arhiplin…“, a afirmat fostul jucător al lui Dinamo şi campion cu Universitatea, Alexandru Boc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII