11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBucur se teme de Mircea Lucescu

Bucur se teme de Mircea Lucescu

Atacantul Gigel Bucur a spus că FC Timişoara a obţinut un rezultat pozitiv la Doneţk, însă Şahtior rămâne favorită la calificare deoarece antrenorul echipei ucrainene, Mircea Lucescu, este un specialist al meciurilor din deplasare. „Am obţinut un rezultat pozitiv cu echipa câştigătoare a Cupei UEFA, dar principala favorită rămâne Şahtior. Este adevărat că i-am condus de două ori, însă în deplasare vor juca altfel. Se ştie că Mircea Lucescu pregăteşte foarte bine meciurile din deplasare. Sperăm ca Şahtior să nu dea gol în retur. Ar fi fantastic. Am surprinde dacă am reuşi să ne calificăm mai departe“, a spus Bucur.
Marcatorul celor două goluri ale echipei timişorene şi-a avertizat coechipierii să rămână concentraţi, deoarece returul va fi mult mai greu decât disputa de la Doneţk.
„Meciul de la Timişoara va fi mult mai greu decât cel de aici. Cei de la Şahtior ne cunosc mult mai bine după acest meci şi îşi vor lua măsuri de precauţie. Va fi un adevărat infern la partida de săptămâna viitoare, vom juca să ne calificăm, să facem performanţă. Obiectivul nostru este să ne calificăm în grupele unei cupe europene, nu ne gândim la banii pe care îi vom primi, vrem doar să ajungem acolo“, a precizat Bucur.
Portarul Costel Pantilimon speră ca formaţia „viola“ să repete şi la Timişoara jocul bun făcut în Ucraina: „Am obţinut un rezultat bun, am avut încredere în noi, e bine că am luat ceva dintr-un meci în deplasare. E o bucurie pentru toată lumea, ne-am dorit mult să facem un joc bun la Doneţk. Acum mai trebuie să realizăm acelaşi lucru şi la Timişoara“.
În schimb, Artiom Kara-mian a recunoscut că echipa bănăţeană a avut noroc în disputa de la Doneţk: „Nu trebuie să ne relaxăm pentru meciul retur, trebuie să dăm totul pentru calificare. Am luptat, însă şi norocul a fost de partea noastră, dovadă fiind raportul şuturilor la poartă. E bine că am făcut şi un egal, deşi puteam să câştigăm, dar acum trebuie să obţinem un rezultat bun la Timişoara, dacă vrem în turul următor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS