16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtefănescu şi Balaci, spre Kuweit

Ştefănescu şi Balaci, spre Kuweit

llie Balaci a declarat la GSP TV că nu mai este managerul general al Universităţii Craiova, că n-ar mai avea nici o funcţie în cadrul clubului şi că nu s-a mai întâlnit cu patronul Adrian Mititelu de peste o lună. În organigrama Universităţii, Ilie Balaci era ieri în continuare nominalizat ca manager general. Pe de altă parte, fosta glorie din Bănie a afirmat că a semnat un precontract cu o echipă din Kuweit.
„E foarte posibil ca, peste câteva zile, să plec, pentru că asta îmi doresc. Acum trei ani, când am abandonat meseria de antrenor, am zis că ajunge ce am făcut, este suficient, nu vreau să ajung ca Lucescu, de exemplu, să păţesc ceva asemănător. Şi, totuşi, am ajuns la concluzia că este greu fără fotbal. Asta este meseria mea, probabil pentru asta sunt născut, pentru a lucra în fotbal. Cu alte cuvinte, este foarte posibil să o iau de la capăt. Am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit“, a spus Balaci pe site-ul clubului alb-albastru. După toate probabilităţile, Balaci ar urma să preia echipa Al Kazma.
Fostul căpitan al Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, a plecat din nou în zona deşerturilor, preluând echipa Tadamon din Kuweit.
„Am decis să mă reîntorc în zona arabă, în Kuweit. Pentru mine fotbalul arab nu mai reprezintă de multă vreme o necunoscută. Am învăţat să ţin cont de tot ceea ce înseamnă religia şi tradiţiile lor, care trebuie strict respectate“, a explicat pentru Libertatea antrenorul oltean.
Aurel Beldeanu a suferit ieri o intervenţie chirurgicală la Spitalul de Urgenţă Craiova. Directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu, prezent la spital, a declarat pentru craiovamaxima.ro: „Beldeanu a suferit o operaţie de scoatere a bilei, iar, din ce mi-au spus medicii, intervenţia chirurgicală a fost un succes“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII