10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucători noi la Ştiinţa

Jucători noi la Ştiinţa

Conform craiovamaxima.ro, trei jucători noi se află în vizorul clubului Universitatea. Este vorba de croatul Misic, bosniacul Adilovic şi Surugiu, ultimul fiind atacant la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“.
Surugiu se află deja în pregătiri cu Universitatea, la echipa a doua. „E tehnic, iute, inteligent, are calităţi de marcator, rămâne să le şi confirme la un nivel mai mare. Este jucător de picior stâng, poate juca atât vârf, cât şi extremă stânga. Cei de la Universitatea l-au remarcat şi ne-au cerut transferul. Nu am cerut nici un ban Craiovei în schimbul lui Surugiu, rămâne ca, dacă jucătorul va fi transferat, să primim şi noi ceva mărunţiş. Craiova a avut, are şi va avea prioritate la transferul jucătorilor noştri“, a declarat pentru craiovamaxima.ro antrenorul emerit Nicolae Zanfir, managerul Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“.
La ultimul amical din Austria, cu Greuther Furth, în echipa Universităţii a evoluat şi fundaşul stânga Misic, dar acesta nu a fost anunţat pe site-ul clubului că ar fi fost folosit în formaţia oltenilor. Misic a evoluat în ultimul an la echipa de prima ligă Medimurje şi a mai trecut pe la Osijek. El evoluează ca fundaş stânga, are 1,78 m şi 75 kg.
Bosniacul Adilovic a jucat ultima dată la Nafta în Slovacia. Acesta are cinci meciuri în naţionala de tineret a ţării sale, pentru care a marcat patru goluri. A jucat şi contra României în ediţia trecută a preliminariilor. Pentru echipa mare a Bosniei, Adilovic a jucat primul său meci în 2007, contra Poloniei, în înfrângerea cu 0-1. Vârful bosniac are o statură impunătoare, 1,91 m înălţime.
Cei doi străini, Misic şi Adilovic, se vor antrena în această săptămână cu Universitatea şi, dacă vor convinge, vor semna contracte de joc cu alb-albaştrii. Un bun prilej pentru a-i testa va fi amicalul cu Internaţional Curtea de Argeş, de sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII