11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii i-au învins pe mineri

Vâlcenii i-au învins pe mineri

CSM s-a impus cu 3-1 în faţa Jiului, în cea de-a treia partidă amicală din această pauză competiţională, disputată la Petroşani. Prima repriză a fost echilibrată, cu faze la ambele porţi, ambii tehnicieni folosind titularii. Vâlcea a deschis scorul în minutul 14, atunci când Laurenţiu Boroiban l-a servit ideal pe Răzvan Dobre, care, scăpat de marcajul lui Kalai, l-a învins cu un şut sec pe Hotoboc, 0-1. Zece minute mai târziu, gazdele au egalat după un şut bine plasat al lui Apetrei, 1-1, acesta fiind şi scorul cu care s-a încheiat prima repriză. În partea a doua a întâlnirii, ambele formaţii au schimbat garniturile şi Jiul a avut prima ocazie, prin Muţiu, care a nimerit transversala din interiorul careului. Vâlcea a preluat apoi frâiele jocului şi a punctat de două ori prin Băltăţeanu (‘70) şi Roman (‘82), atacantul adus de la Chiajna semnând şi ultima ocazie a partidei, bară de la patru metri de poarta adversă. Tehnicianul vâlcenilor, Alin Artimon, a declarat că este mulţumit de evoluţia elevilor săi: „Am făcut un joc bun. Suntem exact unde mă aşteptam, în această fază a pregătirilor de vară. Am crescut la capitolele disciplină tactică şi angajament la efort faţă de partida precedentă cu FC Drobeta“.
Pentru CSM nu au putut evolua Roşca, Marinescu şi Giurcă, toţi uşor accidentaţi, revenind, în schimb, căpitanul din ediţia trecută a campionatului, Ciprian Dinu, care şi-a prelungit contractul cu formaţia din Zăvoi.
CSM Râmnicu Vâlcea a folosit următorul unsprezece: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge – Vasile, S. Popescu, Gârlă, R. Dobre – Boroiban, Roman. Au mai jucat: Rusandu, Dandea, Fl. Pârvu, I. Popa, Stoian, Onofrei, Nedelcu, Băltăţeanu, Ir. Găman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS