5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au remizat cu Denizlispor

Pandurii au remizat cu Denizlispor

Elevii lui „Sorinaccio“ au remizat sâmbătă, 2-2, cu turcii antrenaţi de Yeşil Siyah, iar astăzi vor juca un meci amical cu Chelsea B.

Elevii lui „Sorinaccio“ au disputat sâmbătă, pe stadionul „Radentheintadion“ din Radenthein, al patrulea amical, cu formaţia turcă de prima ligă Denizlispor, meci terminat la egalitate, 2-2 (1-1).
Jocul a fost dominat în prima parte de echipa Pandurii, care a început bine partida, având cele mai multe ocazii de a deschide scorul, ratate de Raskovic, Păcurar şi Vasilache. În minutul 22, pandurii au deschis scorul prin Stromajer după un contraatac rapid iniţiat de Raskovic şi Păcurar, Stromajer finalizând cu un şut la colţul lung. În ultimul minut al primei reprize, Denizlispor a egalat după o centrare de pe partea dreaptă a apărării pandurilor, finalizată cu capul de Anghelov.
În partea a doua a jocului, ambii antrenori, Sorin Cîrţu şi Yeşil Siyah, au efectuat mai multe schimbări, Pandurii continuând să domine jocul. În minutul 75, Tilincă şi Nalaţi nu au reuşit să înscrie pentru 2-1, primul şutând de la zece metri direct în portar, balonul revenit în teren la Nalaţi fiind apoi prins de goalkeeper-ul turc. Nalaţi a fost marcatorul celui de-al doilea gol în minutul 78 pentru Pandurii, înscriind dintr-un penalti după ce Tremonti a fost faultat în careu. Tot din penalti au egalat şi turcii de la Denizlispor, acesta fiind transformat tot de Anghelov (‘87). Conform site-ului clubului Pandurii, în ultimul minut de joc al partidei de verificare, arbitrul  a refuzat un penalti oltenilor, Arrieta fiind faultat în suprafaţa de pedeapsă a turcilor.
Antrenorul Sorin Cîrţu a început partida cu: Mingote – Lima, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan, Stângă, Păcurar, Vasilache – Raskovic, Stromajer. În partea a doua a meciului au mai jucat: Murgan, Grecu, Peric, Arrieta, Nalaţi, Popete, Tremonti, Rusu şi Tilincă.
Potrivit site-ului clubului, astăzi Pandurii va juca o partidă de verificare cu Chelsea B (Anglia).

Stromajer da, Peric afară

Atacantul sloven Jaka Stromajer, care a fost împrumutat sezonul trecut la CSM Râmnicu Vâlcea, a semnat cu Pandurii în cantonamentul din Austria o prelungire de contract pentru următorii trei ani. În schimb, Ozren Peric, atacantul bosniac care a fost testat de antrenorul Sorin Cîrţu în repriza a doua a meciului cu formaţia turcă Denizlispor, nu l-a convins pe tehnicianul oltenilor, conducerea clubului renunţând la el. Acesta a părăsit deja cantonamentul echipei gorjene din Austria. Jucătorul de 22 de ani evoluase anterior la NK Rudar Velenje şi la Sturm Gratz, fiind acum liber de contract.
Cel de-al doilea jucător testat de antrenorul Sorin Cîrţu la meciul cu Denizlispor, brazilianul Everson Lima, a jucat toate cele 90 de minute ale meciului cu turcii, fiind folosit în prima repriză fundaş dreapta, iar în a doua fundaş central.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS