Acasă Sport „Găzarii“, înfrânţi de Curtea de Argeş

„Găzarii“, înfrânţi de Curtea de Argeş

Într-o partidă amicală disputată la Mioveni, nou-promovata echipă Internaţional Curtea de Argeş s-a impus cu 3-0 în faţa formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, prin golurile marcate de: Chiricheş (’14), Răduţ (’55) şi Frăsineanu (’65). Instalaţia de nocturnă de la Mioveni nu a funcţionat.
Cristea Boldici a trimis în teren formaţia: Râmniceanu – Nicola, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – Mitroi, Rioşeanu, Niţu, M. Ivan – I. Ştefan, Buzărnescu. Au mai jucat: Vulpescu, Stanciu, Găman, Militaru, M. Gheorghe, Vârlan, Chivu şi Lăpădat. Despre meci, antrenorul Boldici a afirmat pe site-ul clubului: „A fost un joc de pregătire în care ne-a interesat evoluţia jucătorilor, şi nu scorul. De aceea am rulat aproape tot lotul. În repriza secundă am încercat jucătorii noi, aflaţi în probe. Golurile le-am primit pe greşeli individuale, care pot fi remediate, dat fiind faptul că suntem la începutul pregătirii. Puteam şi noi să marcăm, dar nu a fost să fie. Per ansamblu, sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii astăzi“.  
Gruparea de la Depou mai are programate în această săptămână trei jocuri de verificare. Astăzi, de la ora 11.00, Gaz Metan CFR va întâlni FC Drobeta, la Vânju Mare. În weekend, trupa lui Boldici va juca două partide la Memorialul „Cristi Neamţu“ de la Ostroveni. În prima va întâlni Armata, iar în cea de-a doua, Universitatea II sau Recolta Ostroveni.

Exit mobile version