14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Alonso, spre Real

Prestigioasa publicaţie britanică The Times a informat că diriguitorii clubului FC Liverpool sunt dispuşi să-l cedeze pe internaţionalul spaniol Xabi Alonso la Real Madrid, după ce preşedintele grupării iberice, Florentino Perez, a purtat o discuţie cu managerul „cormoranilor“, Rafael Benitez. Suma pentru care ar urma să se efectueze tranzacţia ar fi în jur de 30 de milioane de euro, cu aproximativ 15 milioane de euro mai puţin decât au solicitat iniţial oficialii echipei de pe „Anfield Road“.
Mijlocaşul de 27 de ani este de mai multă vreme pe lista de achiziţii a lui Florentino Perez. Preşedintele grupării din capitala Spaniei s-a văzut nevoit să negocieze personal cu Rafael Benitez, după mai multe tentative eşuate ale reprezentanţilor madrileni de a-i convinge pe cei de la FC Liverpool să-l cedeze pe jucător.
Internaţionalul spaniol evoluează pentru FC Liverpool din 2004, când a fost achiziţionat de la Real Sociedad. Se pare că el nu va pleca sâmbătă alături de coechipierii săi în stagiul de pregătire din Malaezia, urmând să negocieze transferul său la Real.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS