10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Piţurcă are oferte din România, Grecia şi Elveţia

Alex Piţurcă are oferte din România, Grecia şi Elveţia

Atacantul a solicitat conducerii grupării Pandurii să îl lase să plece liber de contract, el primind acordul clubului pentru a-şi căuta altă echipă.

Alexandru Piţurcă, fostul atacant al echipei Pandurii Târgu Jiu, susţine că are oferte de la două formaţii din România, dar şi câte una din Grecia şi din Elveţia. Jucătorul a dezvăluit că va alege, cel mai probabil, una dintre grupările din străinătate. „Sunt în discuţii cu mai multe echipe. Am patru oferte clare, deci am unde să merg în noul sezon. Am două oferte din România de la echipe bune, una din Elveţia, de la o formaţie de locurile patru-cinci, şi una din Grecia. În câteva zile mă decid şi, probabil, mă voi orienta către una dintre ofertele din străinătate, care sunt clare şi atrăgătoare“, a declarat Piţurcă.

„Echipa Pandurii m-a ajutat foarte mult“

Alex Piţurcă a solicitat conducerii grupării Pandurii să îl lase să plece liber de contract cu două săptămâni în urmă, el primind acordul clubului pentru a-şi căuta altă echipă. Chiar dacă susţine că formaţia gorjeană este pentru el „un subiect închis“, jucătorul a recunoscut că ea reprezintă un punct de referinţă în cariera sa profesională. „Echipa Pandurii m-a ajutat foarte mult în carieră. Nu pot spune că a fost o rampă de lansare, pentru că de acolo nu am ajuns la Juventus sau Internazionale Milano. Dar, în cariera mea de până acum, Pandurii înseamnă mult. Dacă doream să rămân acolo, aş fi putut să fac acest lucru fără probleme. Am considerat însă că e mai bine să ne despărţim, iar preşedintele Condescu s-a ţinut de cuvânt şi m-a lăsat să plec liber de contract“, a precizat atacantul.

„Regret că n-am înscris în retur“

Cel mai mare regret al atacantului, care a jucat doi ani pentru Pandurii, este că nu a reuşit să înscrie în returul sezonului trecut. Alex Piţurcă a adăugat că atmosfera din lotul formaţiei gorjene era foarte bună, propice performanţei.
„Regret foarte mult faptul că n-am reuşit să fac mai multe în retur şi n-am înscris. Am avut şi acea accidentare din etapa a doua. De la acel incident s-a cam rupt firul. Acum, asta este, rămân cu regretul că m-am despărţit de un grup extraordinar. Chiar dacă s-au vorbit multe, să ştiţi că vestiarul era unit, iar băieţii sunt cu adevărat o familie“, a precizat fostul fotbalist al formaţiei din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU