13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Urecheatul Benny aspiră la Cartea Recordurilor
Benny Heather este un iepure de doi ani, cu blana moale, urechi de 20 cm în lăţime, 85 cm în lungime şi are 10,2 kilograme. După cum informează Krone.at, singurul „obiectiv“ al urecheatului este să fie desemnat cel mai mare exemplar din rasa de iepuri flamanzi uriaşi. Acest lucru este realizabil, având în vedere că în fiecare săptămână el se hrăneşte cu delicatese în valoare de aproape 60 de euro. Campania în favoarea acceptării lui Benny în Cartea Recordurilor nu este nicidecum o fantezie a familiei Heather din Merton Close, Marea Britanie, ci mai mult un gest caritabil pentru căminul de animale din regiune, care traversează o acută criză financiară. Familia la care este acum iepurele intenţionează să se folosească de celebritatea urecheatului pentru a face cunoscută situaţia căminului tuturor oamenilor de bine din Regatul Unit şi nu numai. În plus, Benny are acum şi un profil pe Facebook, pentru a putea fi contactat de fanii săi din lumea întreagă.

Vrăjitoare cu salariu de lux
În cazul în care doriţi un loc de muncă lipsit de stres, cu un salariu anual de 50.000 de lire sterline, atunci visul dumneavoastră are mari şanse să devină realitate. După cum informează Tiscali.it, tot ce trebuie să faceţi este să vă luaţi pălăria neagră din şifonier, să scoateţi mantia neagră din dulap şi să vă amintiţi câteva numere de magie. Persoanele interesate trebuie să locuiască în peşterile Wookey Hole şi să se priceapă la trucuri vrăjitoreşti. În plus, ca orice vrăjitoare care se respectă, trebuie să ştie să „chicotească“ şi să nu fie alergice la pisici. „Am rămas fără vrăjitoare, aşa că trebuie să găsim pe cineva să ocupe locul cât mai curând“, a declarat angajatorul.
În plus, candidatele la acest post trebuie să fie nişte „Babe Cloanţa“ veritabile, pentru ca oamenii care trec prin peşteri să simtă cu adevărat că s-au întâlnit cu o vrăjitoare.

Victorios din burta mamei
Ecografia unui bebeluş a stârnit mult amuzament în Anglia, după publicarea ei în presa locală. După cum informează Krone.at, motivul acestui val de simpatie îl constituie faptul că fătul ţine degetele în forma literei V. Amuzamentul este cu atât mai mare, cu cât, în timp ce la noi V-ul este semn al victoriei şi păcii, în Marea Britanie acest simbol are şi o semnificaţie mai vulgară. „Asistenta medicală nu s-a putut opri din râs. Copilul a rămas în această poziţie de-a lungul întregii consultaţii“, a povestit Caroline Barnes, viitoarea mămică. Părinţii nu îşi fac probleme din cauza bebeluşului lor cam „obraznic“. „Ne este indiferent ce sex are copilul nostru, însă e clar că trebuie să îl învăţ bunele maniere“, a spus zâmbind viitorul tătic, Dave Wright.

Sandra Bullock, sportivă cu forţa
În ciuda faptului că în copilărie nu gândea la fel, cunoscuta actriţă Sandra Bullock a ajuns să îi fie recunoscătoare mamei ei pentru că a forţat-o să facă sport încă de când era mică. După cum informează Tiscali.it, actriţa a fost obligată să urmeze cursuri de gimnastică şi de dans şi, după cum a mărturisit, la acea vreme le detesta. Acum însă, Bullok este recunoscătoare mamei ei, pentru că a ajuns să adore fitness-ul. „Trebuie să recunosc, Helga Bullock – o nemţoaică strictă – m-a forţat să merg la gimnastică şi la dans pe când eram tânără. Am urât-o pentru asta. Acum sunt recunoscătoare pentru ceea ce a început, este ceva ce continuu să fac. Cred că e ca fluxul şi refluxul. Mă îngraş nouă kilograme, pierd nouă kilograme. Sunt norocoasă că mama mea mi-a insuflat acest lucru, este ceva ce a rămas“, a recunoscut actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS