16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester nu mai ia pe nimeni

Manchester nu mai ia pe nimeni

Sir Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, a declarat că este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie şi a precizat că nu va mai face nici un transfer în perioada estivală, după ce a eşuat în achiziţionarea lui Karim Benzema de la Lyon. „Noi ne-am încheiat afacerile pe piaţa transferurilor. Suntem în mijlocul unei veri dificile în lumea fotbalului, unde este greu să cumperi valoarea, dar cred că noi avem jucători de calitate şi suntem pe drumul cel bun“, a spus tehnicianul scoţian, citat de The Telegraph.
Acesta a adăugat: „Am încercat să-l aducem aici pe Benzema şi am făcut o ofertă lui Lyon, dar pretenţiile lor au fost peste posibilităţile noastre. Bravo lor că au primit 42 de milioane de euro pentru serviciile sale, însă eu nu voi fi niciodată stupid. Şi noi am obţinut o sumă bună în urma vânzării lui Ronaldo, dar nu avem de gând să aruncăm cu banii în stânga şi în dreapta“. Manchester l-a vândut pe Cristiano Ronaldo la Real, pentru aproximativ 94 de milioane de euro, iar apoi i-a achiziţionat pe Antonio Valencia (Wigan) şi Gabriel Obertan (Bordeaux), contra sumei totale de 20 de milioane de euro, dar şi pe Michael Owen, venit gratis de la Newcastle. Cu toate acestea, publicaţiile sportive din Anglia au scris de mai multe ori în ultima vreme despre interesul lui United pentru atacantul lui Inter, Zlatan Ibrahimovici, dar şi pentru brazilianul Luis Fabiano.
Preţurile solicitate pentru  atacantul suedez şi pentru jucătorul brazilian, 70, respectiv 20 de milioane de euro, nu sunt pe placul lui Ferguson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS