11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDulca, nemulţumit de evoluţia Vasluiului

Dulca, nemulţumit de evoluţia Vasluiului

Antrenorul echipei FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, ieri, că încă nu este pe deplin mulţumit de evoluţia elevilor săi din partidele amicale şi va face tot posibilul pentru a-i aduce în cea mai bună formă până la startul sezonului.
„Sunt minusuri şi plusuri în evoluţia echipei. Mai e mult de muncă până voi închega o echipă aşa cum îmi doresc eu. Lucrăm mult cu mingea, facem multă aşezare în teren, fiindcă vreau să construiesc o echipă puternică. Încerc să le transmit jucătorilor că trebuie să tragă tare în pregătiri, fiindcă nimeni nu este de neînlocuit“, a spus Dulca, citat de NewsIn.
Acesta s-a declarat încântat de singura achiziţie a Vasluiului de până acum, brazilianul William Gerlem. „E receptiv la tot ceea ce spun, se străduieşte să fie în ritmul echipei. Îmi place că e dornic să prindă un post de titular, are preocupări legate numai de fotbal“, a afirmat antrenorul, adăugând că ar mai avea nevoie de încă doi sau trei jucători pentru a acoperi posturile deficitare.
FC Vaslui se află în cantonament în Germania, iar până acum a disputat trei partide de verificare, câştigându-le pe toate. „Galben-verzii“ au programată revenirea în ţară pe 19 iulie, dar până atunci vor mai disputa alte trei meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS